sepoy Napisano 26 września 2010 Udostępnij #1 Napisano 26 września 2010 W gazowym podgrzewaczu przepływowym Vaillant zauważyłem, że dość intensywnie wykrapla mi się woda. Szkoda mi wymieniać piecyka na nowy, bo za pół roku mamy nadzieję się już wyprowadzić do nowego domu.Gdyby działo się coś z układem gazowym nie zastanawiałbym się nawet chwili i wymieniłbym po prostu piec, ale w obiegu wodnym może wystarczy zalepić dziurę jakimś cudownym środkiem na dziury ... Może ktoś robił coś podobnego? Link do komentarza
Mathir Napisano 3 listopada 2010 Udostępnij #2 Napisano 3 listopada 2010 Obawiam się, że tylko jakiś fachowiec może cię uratować Link do komentarza
sepoy Napisano 3 listopada 2010 Autor Udostępnij #3 Napisano 3 listopada 2010 I stał się cud ... Pociekło, pokapało i ... przestało A tak na poważnie, to wygląda na to, że utleniające warstwy nałożyły się na siebie i samoistnie przytkały dziurę. Po dokładniejszych oględzinach okazuje się, że to nie pierwsza taka usterka. Przytkanych ognisk jest już siedem. Link do komentarza
KAROI Napisano 13 listopada 2010 Udostępnij #4 Napisano 13 listopada 2010 Wiwat cuda! Link do komentarza
margaretka2002 Napisano 13 listopada 2010 Udostępnij #5 Napisano 13 listopada 2010 Mialam tak w Vaillancie i moj przecudowny maz zalutowal te dziury. Miala to byc prowizorka, bo pod koniec roku we wszystkich sklepach byla inwentaryzacja a piecyk na amen zepsul sie w wigilie, ale piecyk dziala do dzis... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się