Hurtownia budowlana: CENTRUM DOCIEPLEŃ ARIS
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przez podczytywacz · Napisano
To zapewne masz już bilety wykupione do tego RAJU nad rzeką Moskwą i za Uralem No i pewnie będziesz miał lepiej jako obcokrajowiec, niż ich rodowity mieszkaniec... -
I to niszczy takich jak Ty, zawiść, ale urojona. Tacy jak Ty zawsze będą narzekać - dej, dej, dej, bo mam dwie lewe ręce. Nie słyszałeś, że w lecie prądu musieliśmy dokupić? Taki dobrobyt mamy, że nam prądu na klimatyzację brakło i tak ma być! Koniunktura jest dobra, ale zawsze się znajdzie taki z dwoma lewymi ręcami, co tylko woła - dej, dej, dej... Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Przez Zdaniem Czytelnika · Napisano
Komentarz dodany przez zapas: Facet, przestań pierdolić te farmazony, nie wiem po co to robisz, chcesz się dowartościować? Czego ich uczyłeś? robienia zaprawy cementowej? Ruskie miały i mają technologię lepszą, na pewno lepszą od naszej to jest fakt, niestety smutny ale fakt i z tym trzeba się pogodzić. -
Aż tak daleko nie sięgam, ostatnio na nowo odkryłem góry. To wszystko co nas otacza jest, za chwilę tego nie ma, góry są od zawsze i będą zawsze. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Ciekawe... Ja na wschodzie spędziłem ładnych paręnaście lat i jakoś tego nie zauważyłem. Pewnie skrywali przede mną tę ich wyrafinowaną technikę. Tajniaczyli się chyba. Ciekawe tylko, że to ja ich musiałem, kuwwa, uczyć obsługi cywilizowanej techniki, a nie oni mnie.
-
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się