pariah Napisano 28 sierpnia 2010 Udostępnij #1 Napisano 28 sierpnia 2010 Pisząc eko urządzenie miałam na myśli takie jak wyciskarki do cytrusów, parowary, czyli wszystkie te sprzety, dzięki którym odżywiamy się zdrowiej.Używacie, macie w swoich domach? Jesteście dzięki temu bardziej eko? Link do komentarza
retrofood Napisano 29 sierpnia 2010 Udostępnij #2 Napisano 29 sierpnia 2010 Sory, a długo już żyjesz? Link do komentarza
BoBudowniczy Napisano 2 września 2010 Udostępnij #3 Napisano 2 września 2010 A sokowirówka się liczy? Jeśli tak, to mam Ale teraz noszę się z zakupem nowej. Parowaru nie mam, ale kiedyś jadłem warzywa przyrządzone w takim urządzeniu - całkiem dobre. Czy dużo zdrowsze? Podobno tak, ale jak na razie nie kupuję tego sprzętu i jem gotowane. Link do komentarza
stokrotka.35 Napisano 5 września 2010 Udostępnij #4 Napisano 5 września 2010 Nie uległam takiej modzie ....Ale też nie kupuję "żarełka" naszpikowanego chemią ( przynajmniej sądzę że to co kupuję jest w miarę zdrowe )nie kupuję żadnych napojów, żadnych "soków naturalnych" za 2-3 zł ! ,zupek/sosów w proszku,"świezych" ciast z terminem ważności kilka lat,unikam ładnie wybarwionych, kształtnych warzyw i owoców .....itd.A czy pożyję dlatego dłużej i zdrowiej ... sie okaże Link do komentarza
pariah Napisano 28 września 2010 Autor Udostępnij #5 Napisano 28 września 2010 No ba, że sokowirówka się liczy Sama myślę nad zakupem takowej, nawet przeglądałam modele w electro. Mam w domu już parowar i robot kuchenny, w którym codziennie do obiadu przygptpwuje sałatki. Nie jestem jakaś hiper eko, ale lubię zdrowe jedzenie, jest po prostu smaczniejsze, a że i na zdrowie pływa to kojąco, to po co z tego rezygnować Link do komentarza
BoBudowniczy Napisano 30 września 2010 Udostępnij #6 Napisano 30 września 2010 Ja też właśnie szukam nowej. Na razie wpadła mi w oko taka zelmera - nie ukrywam, że cena też tu odgrywa rolę Nie potrzebuję nic lepszego. To mi wystarczy w zupełności. Link do komentarza
DobreGrzejniki Napisano 24 listopada 2010 Udostępnij #7 Napisano 24 listopada 2010 Swego czasu używaliśmy sokowirówki,ale nie wiem czy można zaliczyć ja do urządzeń typu "eko".. Chyba raczej nie:) Wyciskaczy używam,y bardzo rzadko. Link do komentarza
chandler Napisano 20 grudnia 2010 Udostępnij #8 Napisano 20 grudnia 2010 polecam kiełkownicę! szybko można wyhodować smaczne kiełki - na kanapki, do sałatek, itp Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się