Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Zawsze było, jest i będzie tak, że kto ma kasę to kupuje w promocji, a kto kasy nie ma i czeka, to kupuje po cenach najwyższych, finansując przy okazji dawne i przyszłe promocje. Nieważne jaki to jest towar. Każdy. Z tym, że zawsze winny jest Tusk.
-
a AI pytałeś? to jest ostatnio w modzie osobiście bym sprawdził co sprzedający sprzedawał a kupujący kupował, tu chyba jest clou problemu moim zdaniem pozostaje własna studnia i szambo, z pewnością na bakier z przepisami, ale to już głębszy temat, jest MPZP? masz WZ? nie? więc co jest w studium? no i wklej coś więcej niż swoją działkę, bo ona sama nic nie mówi; okolicę i sieci w okolicy
-
W drodze brak mediów , sąsiad z tyłu nie udzielił zgody na przeciągnięcie przez jego działki wody do mojej , ani z lewej strony ani prawej nie ma dostępu do wody.
-
Autor był, ale się nie odniósł więc 1. WZ może powiedzieć - sp... 2. MPZP - j.w. 3. powierzchnia działki w kontekście p#6 - j.w. 4. tak wydzielona działka, bez dostępu do mediów? NFW 5. ktoś tu ściemnia
-
Dzwoniłam po okolicznych i dalszych składach i nie mieli jeszcze kilka dni temu 🤔 Myślę, że wjechał efekt paniki i po prostu wykupiono dostępne zapasy. A nie da się tego naprodukować natychmiast, stąd braki i wysokie ceny tego, co jeszcze zostało 😉
-
-
Popularne tematy