Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Przypominam też że w cenie noclegu mamy 3 posiłki. Śniadanie, obiad oraz kolację Pytanie czy oprócz Marcina ktoś jeszcze na jakąś specjalna dietę? Szkoda ale następnym razem się poprawiny Czyli Nie
-
Przez Marcinek44 · Napisano
A tak na marginesie jak jesteśmy przy ogrzewaniu. Wszystkie mokre prace zostały wykonane przed nadejściem lata kwiecień tynki maj posadzka, koniec sierpnia ocieplenie stropu na piętrze z sufitami. Stan zamknięty (same drzwi ) dopiero teraz . Ogrzewanie gazowe bez podłogówki same grzejniki płytowe. Jeżeli temperatury spadną powiedzmy do zera ( grudzień) a wtedy zaczynają się u mnie prace remontowe to samo ogrzewanie grzejnikami starczy ? Trzeba będzie ściągnąć każdy grzejnik w zależności od prac i czy dokupić jakąś nagrzewnice w takim wypadku ? -
Przez Marcinek44 · Napisano
Z tego co mi wiadomo w mieszkaniu jest wentylacja hybrydowa z nawiewem higrosterowanym, sufit na piętrze z płyt gk jak na zdjęciu ocieplony wełną mineralną nie wiem jakiej grubości z paroizolacją. Poddasze nie jest jakieś mega wielkie dach skośny, całkowita powierzchnia piętra to nie całe 40m2 więc raczej pomieszczenie na słoiki no i sprzęt po remoncie ale podłoga jest potrzebna i nie chciałbym zrobić jakiejś fuszerki w ogóle zastanawiam się jaka temperatura może być na takim poddaszu w takim stanie (nie ocieplona) Czy można tam będzie trzymać sprzęt budowlany z bateriami ? -
Przez jaroslawm7 · Napisano
Jestem mgr inż. budownictwa z wieloletnim doświadczeniem w branży. Posiadam uprawnienia budowlane oraz praktykę przy inwestycjach mieszkaniowych i komercyjnych. Oferuję profesjonalne i rzetelne usługi budowlane dla osób prywatnych i firm. 🔨 Zakres usług: Kosztorysy budowlane i przedmiary robót Kontrole okresowe budynków roczne i pięcioletnie Doradztwo techniczne przy zakupie nieruchomości Odbiory mieszkań i domów od dewelopera Opinia techniczna na temat budynku lub lokalu przed zakupem Pełnienie funkcji Kierownika Budowy 💡 Dlaczego warto: Rzetelność i terminowość Wieloletnie doświadczenie w branży budowlanej Nowoczesny sprzęt do pomiarów i kontroli jakości Ubezpieczenie OC – bezpieczeństwo dla Klienta Jasne zasady współpracy i atrakcyjne ceny 📍 Lokalizacja: Działam głównie na terenie: [Kraków + okolice]. Możliwość dojazdu również w dalsze lokalizacje – do uzgodnienia. 📞 Kontakt: 📲 Telefon: [503 949 477] 📧 E-mail: [nbudowlane@wp.pl] https://kosztorysykrakow.pl ⌛ Szybka odpowiedź i dostępne terminy! -
Hejka 😀 Dziękuję bardzo Michał za informację 👍 Pomimo chęci nie dam rady być, mam gości w ten weekend 😔 Bawcie się dobrze i pozdrawiam Was serdecznie 😊
-
-
Popularne tematy