Cześć,
Zakupiłem kiedyś takie ustrojstwo jak markiza boczna. Dałem się złapać na promocję
Natomiast powoli zbliża się sezon i zamontować to na balkonie. Problem polega na tym, że nie może to zostać przymocowane do ściany, a raczej do balustrady balkonowej. Natomiast uchwyty i elementy w zestawie nie pozwalają na taki montaż.
Załączam zdjęcie balkonu. I zdjęcie tej markizy jak to zazwyczaj jest montowane.
Chciałbym uniknąć:
- wiercenia w płytkach
- wiercenia w płytach działowych pomiędzy balkonami (to jest jakieś gówno z mieszanki gipsu i czegoś)
Działkę rolną można podzielić na mniejsze działki o powierzchni 30 arów, a następnie właściciel może wystąpić o wydanie decyzji o warunkach zabudowy (WZ) dla takiej działki, co nie wiąże się z żadnymi kosztami. Alternatywnie, na działce rolnej można wybudować dom o powierzchni do 70 m² na każdych 5 arach
Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania przestrzennego, działka która mnie interesuje jest częściowo przeznaczona pod zabudowę, częściowo na tereny zielone, a częściowo na drogę. Plan dopuszcza zabudowę do 20% powierzchni działki. Czy wielkość zabudowy liczy się od całkowitej powierzchni działki, czy tylko od części przeznaczonej pod zabudowę?
Witam chciałbym wymienić kilka płytek w łazience, ale nie wiem jak znaleźć odpowiednie. Podejrzewam że były one kupowane zestawami (łazienka w bloku więc jest kilkanaście tak samo wykończonych) czy ktoś może wie jakie to są płytki? Potrzebuje 3 rodzaje, tą z motywem, "listwę" i zwykłą płytkę. Jeśli to pomoże, to wymiary: zwykła płytka 25*36, dekoracyjna 25*8,5, pęknięta listwa na zdjęciu 28*5
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się