Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Szanuję to... Przynajmniej jesteś kreatywna.
-
Tak, tak ... już się nasłuchałam o swoim guście W przedpokoju też mam (foty powyżej) i bardzo mi się podoba
-
. O gustach się nie dyskutuje, wiec nic nie napiszę.
-
Dzięki za polecajkę (może przyda się na przyszłość), ale została nam po remoncie przedpokoju cała puszka czarnego matu z Magnata. Rewelacyjny jest i świetnie kryje. Tak wychodzi (na ścianie i suficie)🙂 Fota w świetle i bez.
-
Kup tę farbę Oto kluczowe informacje o najczarniejszych barwach: Vantablack (najczarniejszy materiał): To struktura zbudowana z nanorurek węglowych, która niemal całkowicie pochłania światło. Jest wykorzystywana w technologii kosmicznej i przez artystów (choć jej użycie było limitowane). Musou Black (najczarniejsza farba): Japońska farba akrylowa, łatwo dostępna. Daje efekt głębokiej czerni, sprawiając, że przedmioty wydają się dwuwymiarowe. Black 3.0 / 4.0: Farby akrylowe stworzone, aby być przystępną cenowo alternatywą dla Vantablack, absorbującą ogromną większość światła. Produkty te (poza Vantablack, który nie jest farbą w sprayu/pędzlu) można kupić m.in. na allegro.pl lub etsy.com.
-
-
Popularne tematy