Pomocnik Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #1 Napisano 21 czerwca 2010 Hurtownia budowlana: Budmax Województwo: łódzkie Miasto: Wolbrom Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/malopolskie/budmax Link do komentarza
Gość krawczyk Napisano 21 czerwca 2010 Udostępnij #2 Napisano 21 czerwca 2010 nie polecam absolutnie tej hurtowni jeżeli tak ją można nazwać ,nieprzyjemna obsługa a ceny jak w każdym jednym sklepie to jest porażka. Link do komentarza
Gość wolbromianin Napisano 27 listopada 2010 Udostępnij #3 Napisano 27 listopada 2010 również nie polecam, słaba obsługa, ceny takie same jak wrzędzie, a nawet wyższe... Link do komentarza
Gość Klient Napisano 9 stycznia 2014 Udostępnij #4 Napisano 9 stycznia 2014 Nie polecam: 1. Dostawa materiału nie tak jak ustalano2. Faktura zawyżona w stosunku do wyceny (po zwróceniu na to uwagi, niemiły komentarz ze strony sprzedającego) Link do komentarza
Gość Klient Napisano 15 marca 2014 Udostępnij #5 Napisano 15 marca 2014 nie mam zastrzeżeń, ostatnio kupowałem materiał i wszystko na czas wszystko super, obsługa zarąbista POLECAM ! Link do komentarza
Gość Klient Napisano 27 kwietnia 2014 Udostępnij #6 Napisano 27 kwietnia 2014 Ja już kupuje w Budmaxie od 6 lat i wszystko OK, zawsze dobra cena i dostawa na plac budowy. Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się