Skocz do zawartości

Hurtownia budowlana: Hurtownia Materiałów Budowlanych Jerzy Szostak

Recommended Posts

Gość tygrysek
Napisano
jest to najgorsza obsługa jaka może być! Pracownicy nie dotrzymują słowa wręcz okłamują!Jestem niezadowolonym klientem. Ceny są drogie a dostawa jest bardzo nie precyzyjna.
Gość kangurzyca
Napisano
Napisz coś więcej! Każdy może napisać, że jest niezadowolony :(
  • 4 miesiące temu...
Napisano
Według mnie skład jest dobrze wyposażony, a obsługa miła i pomocna. Budowałem u nich cały dom i negocjowałem ciekawe warunki cenowe. Jak najbardziej wielki plus dla nich.
  • 1 rok temu...
Gość bart72
Napisano
maja spory asortyment w przystepnych cenach, a jak czegos nie maja to zamowia i namiejsce dostarcza i obsluga bardzo mila i atrakcyjna(chodzi oczywiscie o panie).polecam
  • 6 miesiące temu...
Napisano
Cytat

Według mnie skład jest dobrze wyposażony, a obsługa miła i pomocna. Budowałem u nich cały dom i negocjowałem ciekawe warunki cenowe. Jak najbardziej wielki plus dla nich.

Ja również uważam, że skład jest dobrze zaopatrzony a jego renoma jest znana w promieniu 30km od Trzebnicy. Stanowi niezłą konkurencję dla lokalnych składów. Oczywiście nie wszystko mają najtańsze, a pracownicy to też ludzie, jeden zrobi niższą cenę, drugi wyższą, trzeci się pomyli, czwarty się przyucza i również może nie umieć poprowadzić i utrzymać klienta. Zawsze można składać zapytania ofertowe. Przynajmniej u nas tak jest.
Zapraszam do Składów Budowlanych SOTRA w Wołowie, jeśli jest ktoś z terenu Wołowa i okolic.

pozdrawiam

Tomek

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Myślę nad zrobieniem tarasu z deski kompozytowej Podobno nie trzeba jej malować, nie gnije i długo wytrzyma. Brzmi fajnie, ale z drugiej strony ceny są wyższe niż w innych materiałach Ktoś ma doświadczenie? Warto się w to pakować, czy lepiej klasyczne drewno? 🤔 Chcę, żeby taras wyglądał przyzwoicie, był trwały i nie trzeba było co roku się z nim męczyć. Każda rada się przyda! 
    • Skrobiesz nożykiem po pęknięciach  , czyścisz rowki i dalej już chyba tak samo trzeba robić.    
    • Średnica wewnętrzna rury przyłącza do grupy bezpieczeństwa, jest zbyt mała. Rura PP 16 mm ma średnicę wewnętrzną ok. 10 mm.   Zmierz średnicę wewnętrzną króćca naczynia przeponowego i zastosuj odpowiednią  średnicę wewnętrzną  rury PP równą lub większa średnicy króćca.      Sprawdź też grupę bezpieczeństwa czy nie ma mniejszej średnicy wewnętrznej od króćca naczynia       Typowa średnica przyłącza (rura stalowa) naczynia przeponowego w domu jednorodzinnym to 3/4 cala (DN20, średnica wewnętrzna ok. 18–20 mm) lub 1 cal (DN25, ok. 25 mm).    Jeżeli chcesz mieć względną ciszę, to zastosuj gradację średnic o jeden skok, czyli jest zasilane   rurą PP 32 mm to przyłącze naczynia przeponowego powinno być rurą PP 25 mm.   Zastosuj trójnik redukcyjny 32/25/32 PP na rurze zasilającej. Poprowadź rurę PP 25 mm do grupy bezpieczeństwa. Zastosuj grupę bezpieczeństwa z  króćcami 3/4-1". Zastosuj naczynie przeponowe z  króćcem  3/4-1".    
    • pytanie ktore rury maja nieodpowiednia srednice ??   Naczynie jest wpiete na zasilaniu bojlera zimna woda. Zasila go rura 32 mm natomiast naczynie jest polaczone rura 16 mm
    • Odpryski to nie jest to samo co pęknięcia. Chyba, że pęknięcia doprowadzimy do odprysków. 
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...