Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Jedyne, trwałe rozwiązanie to WENTYLACJA!!! a nie impregnaty. Usuwa się PRZYCZYNĘ a nie skutek.
-
Przez wrzeszcie_wolna_nazwa · Napisano
Chodzi o to, gdy jest wyłączona cały czas, gdy nie biorę prysznica? Bo podczas prysznica i jeszcze chwilę po jest włączona. -
Przez rafalll1984 · Napisano
@Redakcja Hmmm ten pex 20mm dla np.: wanny/prysznic, to dotyczy zarówno ciepłej jaki i zimnej wody? Zastanawiałem się właśnie żeby od zbiornika dać pex 20mm na ciepłą wodę/cyrkulację. Mam 2 potencjalne miejsca na zasobnik, pkt A do ostatniego punktu poboru ciepłej wody może mieć 6m...może trochę więcej. Punkt B, raczej bez cyrkulacji. -
Zwróć uwagę, redakcja napisała, że wentylacja nie działa skutecznie, gdy ta jest wyłączona. Napraw wentylację, a później zajmij się uszkodzeniami.
-
Przez wrzeszcie_wolna_nazwa · Napisano
Jeżeli puchnie tylko od strony prysznica, to też kwestia wentylacji? Bo tak na "oko" ta mechaniczna ładnie wyciąga - np. na lustrze para praktycznie w ogóle się nie zbiera podczas prysznica ani po. Jedyne, co zauważyłem, to że zawsze są jakieś pojedyncze kropelki na ścianie na przeciwko prysznica i w okolicy (w tym lewa strona ościeżnicy i drzwi). Podsumowując - dobrze rozumiem, że przy MDF nie ma na to puchnięcie rady i można jedynie opóźniać problem impregnatami, lakierami i silikonem? A jedyne trwałe rozwiązanie to dobrze zaimpregnowane drzwi drewniane i ościeżnica drewniana dobrej jakości?
-
-
Popularne tematy