ashantess Napisano 20 maja 2010 Udostępnij #1 Napisano 20 maja 2010 Ostatnio znalazłam w internecie reklamę naklejek na ścianę. Takich zamiast malowania z szablonu.Zastanawiam się, jak to wygląda z funkcjonalnością.Naklejki są dokładniejsze i łatwiej je zrobić, u mnie malowanie z szablonu wygląda jak obraz nędzy i rozpaczy.Z szerokiego asortymentu spodobało mi się także takie obklejanie przestrzeni wokół włączników światła, zamiast tych plastikowych kwadratowych brzydactw Ktoś miał z tym do czynienia? Link do komentarza
addatelier Napisano 21 maja 2010 Udostępnij #2 Napisano 21 maja 2010 Takie naklejki są ostatnio w modzie. Wiele firm na rynku oferuje tego typu wyroby do dekorowania ścian.Ich użycie jest bardzo proste a same naklejki bardzo trwałe - umiejętne posługiwanie się gotowymi szablonami zaoszczędza czas oraz sprawia, że wnętrze staje się ciekawsze. Pozwalają również na szybsze "odmłodzenie" starego pokoju czy salonu tanim kosztem.Prócz szerokiej gamy kolorystycznej, naklejki mogę być błyszczące lub matowe - w ofertach dostępne są również naklejki welurowe.www.addatelier.pl Link do komentarza
coolibeer Napisano 21 maja 2010 Udostępnij #3 Napisano 21 maja 2010 Cytat Ostatnio znalazłam w internecie reklamę naklejek na ścianę. Takich zamiast malowania z szablonu.Zastanawiam się, jak to wygląda z funkcjonalnością.Naklejki są dokładniejsze i łatwiej je zrobić, u mnie malowanie z szablonu wygląda jak obraz nędzy i rozpaczy.Z szerokiego asortymentu spodobało mi się także takie obklejanie przestrzeni wokół włączników światła, zamiast tych plastikowych kwadratowych brzydactw Ktoś miał z tym do czynienia? Moja siostra oraz Mamusia sobie zamiast tapet pokupowały takie naklejki w Castoramie. Jeszce ich nie ponaklejały ale jak będą już na ścianach to zrobię fotorelacje Link do komentarza
ashantess Napisano 22 maja 2010 Autor Udostępnij #4 Napisano 22 maja 2010 Cytat Moja siostra oraz Mamusia sobie zamiast tapet pokupowały takie naklejki w Castoramie. Jeszce ich nie ponaklejały ale jak będą już na ścianach to zrobię fotorelacje Foto i słowną też jeśli można prosić Usilnie się nad tym zastanawiam, bo jeśli to lepsze w użytkowaniu, to sobie zafundujemy co nieco. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 22 maja 2010 Udostępnij #5 Napisano 22 maja 2010 Takie mam u synków w pokojach, R2-D2 jeszcze czeka na naklejenie.Ogólnie jest to bardzo fajna sprawa. Ilość wzorów nieograniczona, gdyż są to rzeczy wycinane na zamówienie.Bardzo szybko się przykleja i nie trzeba się babrać z farbami. W razie potrzeby, da się usunąć.Jest tylko jedna kwestia. Tynk z piaskiem kwarcowym plus farba lateksowa, nie są najlepszym podkładem pod naklejki. Co prawda trzymają się, ale może być zdecydowanie lepiej. Na gładziach i płytach G-K, trzyma idealnie. 2 Link do komentarza
ashantess Napisano 22 maja 2010 Autor Udostępnij #6 Napisano 22 maja 2010 O dziękuję Dla synka też pewnie radocha^^Czyli można ryzykować. Rzeczywiście łatwiej chyba zdjąć niż zamalowywać malowane farbami. Link do komentarza
Trzylwy Napisano 22 maja 2010 Udostępnij #7 Napisano 22 maja 2010 No... radocha jest duża ... Link do komentarza
Hanula Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #8 Napisano 24 maja 2010 A te naklejki łatwo się nakłada? też myślałam o czymś takim ale nie wiem czy sama dam radę nakleić Link do komentarza
daggulka Napisano 24 maja 2010 Udostępnij #9 Napisano 24 maja 2010 Cytat A te naklejki łatwo się nakłada? też myślałam o czymś takim ale nie wiem czy sama dam radę nakleić nie jest to nic skomplikowanego , zajmuje chwilkę - ale będziesz potrzebować drugiej pary rąk do przytrzymania arkusza .... Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się