Marek L Napisano 10 maja 2010 #1 Napisano 10 maja 2010 ELEKTRYK – instalacje elektryczne, odgromowe, Lan TV, automatyka, itp.Pomiary instalacji elektrycznych i odgromowych.Gwarancja na wykonane nowe instalacjeFachowe doradztwo przy projektowaniu instalacjiUprawnienia - faktury VAT – rabaty w hurtowniachWycena od punktu według indywidualnego projektu - gratis.Kosztorys dla osób zainteresowanych na podstawie przedmiarów (KNR) Marek - 513-576-219 e-mail elektrykmario65@interia.eu lub djmarekl@interia.plMożna wcześniej zarezerwować termin – to nic nie kosztuje.Fachowe i solidne wykonanie prac elektrycznych to moja wizytówka.
rijswijker Napisano 29 maja 2010 #2 Napisano 29 maja 2010 Cytat ELEKTRYK – instalacje elektryczne, odgromowe, Lan TV, automatyka, itp.Pomiary instalacji elektrycznych i odgromowych.Gwarancja na wykonane nowe instalacjeFachowe doradztwo przy projektowaniu instalacjiUprawnienia - faktury VAT – rabaty w hurtowniachWycena od punktu według indywidualnego projektu - gratis.Kosztorys dla osób zainteresowanych na podstawie przedmiarów (KNR) Marek - 513-576-219 e-mail elektrykmario65@interia.eu lub djmarekl@interia.plMożna wcześniej zarezerwować termin – to nic nie kosztuje.Fachowe i solidne wykonanie prac elektrycznych to moja wizytówka. a gdzie urzedujesz
rijswijker Napisano 29 maja 2010 #3 Napisano 29 maja 2010 Cytat ELEKTRYK – instalacje elektryczne, odgromowe, Lan TV, automatyka, itp.Pomiary instalacji elektrycznych i odgromowych.Gwarancja na wykonane nowe instalacjeFachowe doradztwo przy projektowaniu instalacjiUprawnienia - faktury VAT – rabaty w hurtowniachWycena od punktu według indywidualnego projektu - gratis.Kosztorys dla osób zainteresowanych na podstawie przedmiarów (KNR) Marek - 513-576-219 e-mail elektrykmario65@interia.eu lub djmarekl@interia.plMożna wcześniej zarezerwować termin – to nic nie kosztuje.Fachowe i solidne wykonanie prac elektrycznych to moja wizytówka. a gdzie urzedujesz
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się