Tymek Napisano 26 września 2005 Udostępnij #1 Napisano 26 września 2005 Witam. Chciałem poprosić o pomoc w wyborze automatyki do bramy. Brama wjazdowa, 3,4 m. Potrzebuję dobrych, pewnych siłowników, których nie będę musiał wymieniać za kilka miesięcy. Link do komentarza
Gość Napisano 28 września 2005 Udostępnij #2 Napisano 28 września 2005 dobrym wyborem byłyby siłowniki Nice'a. solidna firma, chyba najlepsze siłowniki na rynku. nie są może najtańsze, ale za to na pewno gwarantują najlepszą jakość. Link do komentarza
gofer Napisano 3 października 2005 Udostępnij #3 Napisano 3 października 2005 Potwierdzam opinię goscia. Mam ich (Nice) silowniki juz 15 miesiecy i nigdy nie bylo potrzeby, by wzywac serwisanta. Ciche, pewne, zadnych problemow. Link do komentarza
Gość Napisano 5 października 2005 Udostępnij #4 Napisano 5 października 2005 ja mam Nice'a ledwo pół roku, ale przez ten czas też nie mogłem na nie narzekać. tak jak już pisałem - solidna firma, pewna automatyka, gwarancja jakości. Link do komentarza
Tymek Napisano 7 października 2005 Autor Udostępnij #5 Napisano 7 października 2005 Czyli polecacie Nice'a? Bo nawet słyszałem wcześniej o tej firmie, i mi się to przypomniało jak teraz o tym pisaliście. A nie ma innych godnych polecenia producentów? Czy to jedyny, który się liczy? Link do komentarza
Gość Napisano 10 października 2005 Udostępnij #6 Napisano 10 października 2005 dobrze, że sprecyzowałeś - jedyny który się lcizy. bo tak, to jest jeszcze kilku producentów na rynku (jak FAAC, czy Beninca), ale Nice jest niekwestionowanym liderem na rynku i ma po prostu najlepszy sprzęt... Link do komentarza
Gość Napisano 12 października 2005 Udostępnij #7 Napisano 12 października 2005 Ja tez polecam automatyke tej firmy. Kilkanaście miesięcy już u mnie działają i ani jednej awarii. Swietny sprzet. Link do komentarza
Gość Napisano 20 października 2005 Udostępnij #8 Napisano 20 października 2005 Sam nie mam dzialki, wiec nie mam za bardzo jak poradzic cos z wlasnego doswiadczenia, ale slyszalem dosc pozytywne opinie o Nice, jesli chodzi o automatyke i sprzet do obslugiwania bram, itp. tak ze mysle, ze jest to producent godny polecenia. Link do komentarza
Gość Napisano 20 października 2005 Udostępnij #9 Napisano 20 października 2005 Nice albo śmierć!!! Link do komentarza
Gość Napisano 21 października 2005 Udostępnij #10 Napisano 21 października 2005 Swoją drogą nizłe hasło Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się