jętka Napisano 4 maja 2010 Udostępnij #1 Napisano 4 maja 2010 Czy w opisie profilu, który wyświetla się bezpośrednio przy poście mogłaby się znajdować także informacja o płci forumowicza? Nie wiem jak inni ale ja mam czasami problemy ze zwracaniem się do współforumowiczów, szczególnie mało aktywnych bądź nowych Link do komentarza
Redakcja Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #2 Napisano 5 maja 2010 To dobry pomysł, poszukam tej opcji do wyświetlenia.PozdrawiamMarcin Szymanik Link do komentarza
budownicza1 Napisano 5 maja 2010 Udostępnij #3 Napisano 5 maja 2010 W zasadzie dobry pomysł , ale nie wydaje mi się , ze ktoś mógłby się pogniewać w razie pomyłki . Link do komentarza
acia Napisano 6 maja 2010 Udostępnij #4 Napisano 6 maja 2010 Cytat W zasadzie dobry pomysł , ale nie wydaje mi się , ze ktoś mógłby się pogniewać w razie pomyłki . Druga sprawa to ,że nie wszyscy umieszczają informacje o płci w profilu, a z pustego i Salomon nie naleje. Link do komentarza
jętka Napisano 10 maja 2010 Autor Udostępnij #5 Napisano 10 maja 2010 Dzię... ku... je... my Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się