jętka Napisano 8 kwietnia 2010 #1 Napisano 8 kwietnia 2010 Właśnie nabrałam ochoty na grilla. Ja startuję dziś po pracy Na rozpoczęcie sezonu wystarczy dobra kiełbasa ale z dnia na dzień apetyt rośnie - także jeśli weekend będzie słoneczny nie obejdzie się bez mojego ulubionego zestawu: karkówka, ziemniaki w sreberkach i cacyki A jak się ma ta sprawa u Was?
budownicza1 Napisano 8 kwietnia 2010 #3 Napisano 8 kwietnia 2010 My zaczęliśmy w święta na budowie , zdążyliśmy w poniedziałek przed deszczem .Karkówka , kiełbasa.
coolibeer Napisano 8 kwietnia 2010 #4 Napisano 8 kwietnia 2010 Spotkanie w Szczawnicy: Koniec Lutego Na grilu:- 50 oscypków - 50 skrzydełek- 3 laski kiełbasyObecni: daggulka, xavier, labas, adig, ewiq, mandingo, dzampel, Wojtek i jeszcze pare osób Daga wklej no jakieś foty z grila 2 tygodnie później kolejny gril u dżampelki na urodzinach osiemnastych 24 oscypki z grilaDość wcześniej rozpoczęty sezon
daggulka Napisano 9 kwietnia 2010 #5 Napisano 9 kwietnia 2010 Cytat Spotkanie w Szczawnicy: Koniec Lutego Na grilu:- 50 oscypków - 50 skrzydełek- 3 laski kiełbasyDość wcześniej rozpoczęty sezon Rozwiń faktycznie ... jedzonko było pyyyycha .....polecam te oscypki z grilla na ciepło - pierwszy raz w życiu jadłam w ten sposób przyrządzone .....jaaaacieeee ... ale bym zjadła ... fotki z tego grilla ....
KAROI Napisano 12 kwietnia 2010 #7 Napisano 12 kwietnia 2010 Mniam, mniam. Taki oscypek jest przepyszny!
mysza223 Napisano 12 kwietnia 2010 #8 Napisano 12 kwietnia 2010 Ja już po pierwszym grillu - kiełbasa, ryba w sreberku, szaszłyki i piwo
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się