bmz Napisano 9 marca 2010 Udostępnij #1 Napisano 9 marca 2010 Buduję domek z pracowni Z500 o "wymownej" nazwie Z40. Czy ktoś z Was również zdecydował się na ten projekt?Uważam, że projekt jest bardzo dobry, funkcjonalny. Oczywiście poczyniłam w nim kilka zmian, jednak chciałam się dowiedzieć jak zrobili inni:) Chętnie podzielę się doświadczeniem.http://www.wybieramydom.pl/projekty_domow/4873-z40.html Link do komentarza
jętka Napisano 10 marca 2010 Udostępnij #2 Napisano 10 marca 2010 Projekt bez zarzutu Jak duża większość z tej pracownii Ja ze względów funkcjonalnych usunęłabym wykusz, bo nie ma on uzasadnienia we wnętrzu. Jeżeli działka pozwala dodałabym 60cm i zamiast schodów zabiegowych zrobiła dwubiegowe - schody będą często używane i muszą być wygodne. Nie obudowywałabym też tak "szytwno" kominka - część holu jest niewykorzystana i tą powierzchnią można powiększyć salon. Dążyłabym też do uzyskania symetrii w elewacji frontowej Link do komentarza
tomek0072 Napisano 16 maja 2010 Udostępnij #3 Napisano 16 maja 2010 witam,Właśnie poszukuje jakiegoś projektu i ten jak dla mnie jest interesujący.Czy mogli byście podać jakieś orientacyjne koszty budowy tego domku , jak to u was wygląda, będę bardzo wdzięczny Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się