Pomocnik Napisano 4 marca 2010 #1 Napisano 4 marca 2010 Hurtownia budowlana: Wiślanka Województwo: śląskie Miasto: Pszczyna Pełny opis hurtowni pod adresem: https://budujemydom.pl/hurtownie-budowlane/slaskie/wislanka
Gość znajomy Napisano 4 marca 2010 #2 Napisano 4 marca 2010 Wiec wychwalać to sie umiecie,nie polecam tej hurtowni ,fachowość ,skuteczność,i szybkość,raczej nie macie pojęcia nie dbacie o klienta,chodzi sprzedać byle jak i nastepny,a pieniążki to my zostawiamy u was,a materiał w kiosku ruchu kupisz lepszy.Zacznijcie dbać o klienta.
Mathir Napisano 5 marca 2010 #3 Napisano 5 marca 2010 Ciekawe czemu znajomy zieje takim jadem? Mógłby napisać
girek Napisano 19 lutego 2011 #4 Napisano 19 lutego 2011 Cytat Ciekawe czemu znajomy zieje takim jadem? Mógłby napisać Też jestem ciekaw czy to nie wpis konkurencji. Nie wykluczone, że będę kupował tam większą partię materiału i ciekawi mnie czy ktoś miał dobre / złe doświadczenia z tą hurtownią. Ja przyznam, że pierwszy kontakt był bardzo dobry.irek
Gość maciek Napisano 19 lipca 2011 #5 Napisano 19 lipca 2011 Kupowałem tam 17 okien dachowych, wszystko na czas cena najlepsza w Pszczynie, po tygodniu okazała się że 6 okien nie pasuje zły projekt, a okna nietypowe, przyjechałem , dogadałem się i zgodzili sie, takze hurtownia moze nie wyglada na wypasioną, ale ida klientowi na rekę dlatego polecam
Gość pedr Napisano 16 marca 2015 #6 Napisano 16 marca 2015 Kupowałem cement(po 20 worków) 5 razy w jednym dniu i za każdym razem płaciłem więcej ???!Jaka była by cena po tygodniu kupowania???!
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się