beata4 Napisano 3 marca 2010 #1 Napisano 3 marca 2010 Gdy poszłam kupić wczoraj zwykły wałek do malowania prawie zawrotu głowy dostałam Napatrzyłam się na te wszystkie rozmiary i grubości wałków, że nie wiedziałam na co się zdecydować. Czy to rzeczywiście takie ważne czy można kupić pierwszy lepszy? Proszę o pomoc
pelagos Napisano 3 marca 2010 #2 Napisano 3 marca 2010 do malowania tapet polecam walek z dluzszym wlosem,powierzchnie szpachlowana z wlosem krotszym, szerokosc 25cm,trzeba tez zwrocic uwage zeby plaszczyzna walka byla rowna mowie tutaj o szewku!poprostu sprobowac poprowadzi na rownej plaszczyznie czy nie ma skokow to tyle! pozdrawiam!
krzysiek29 Napisano 4 marca 2010 #3 Napisano 4 marca 2010 Cytat Gdy poszłam kupić wczoraj zwykły wałek do malowania prawie zawrotu głowy dostałam Napatrzyłam się na te wszystkie rozmiary i grubości wałków, że nie wiedziałam na co się zdecydować. Czy to rzeczywiście takie ważne czy można kupić pierwszy lepszy? Proszę o pomoc to zależy co chcesz malować i jaką farbą
beata4 Napisano 15 marca 2010 Autor #4 Napisano 15 marca 2010 Do przemalowania mam cały pokój, włącznie z sufitem. Trochę pracy mnie czeka i właśnie dlatego chcę się do tego porządnie przygotować. Co do farb, to mam już na oku jedną emulsyjną, która powinna sobie poradzić.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się