donRogaLesko Napisano 13 stycznia 2010 #1 Napisano 13 stycznia 2010 Witam doradzcie mi jak urzadzic pokoj dla chlopaka 19 lat, pokój w kształcie litery "L"oto plan pokoju Pozdrawiam
jętka Napisano 13 stycznia 2010 #2 Napisano 13 stycznia 2010 A można prosić o bardziej zrozumiały rysunek?
Gość stach Napisano 14 stycznia 2010 #3 Napisano 14 stycznia 2010 O, tak przydałby się prawdziwy plan pokoju. Za oknem jest balkon???Co to jest przy drzwiach, co to za ściana na górze rysunku, dlaczego narysowana cienką linią? Jeśli nie masz możliwości narysować jakimś bardziej profesjonalnym programem (widziałem plany pięknie narysowane w Wordzie), to może narysuj ołówkiem na kartce z zachowaniem wymiarów i proporcji, zrób zdjęcie komórką i wtedy możemy pogadać...
cegła Napisano 14 stycznia 2010 #4 Napisano 14 stycznia 2010 Ja zawsze jak chcę zmienić wystrój wnętrza szukam inspiracji w internecie, albo w czasopismach specjalistycznych o urządzeniu wnętrza. Może tobie też by pomogło gdybyś zobaczyła już gotowe aranżacje. Możesz zajrzeć na stronę dekoria.pl, tam jest dużo gotowych aranżacji i myślę, że to może ci pomóc;)
klarysa Napisano 18 stycznia 2010 #5 Napisano 18 stycznia 2010 To fakt- na dekoria.pl widziałam bardzo ładne aranżacje pokoi dziecięcych. Lubię jak całość wygląda subtelnie:) Moja znajoma urządziła synkowi pokój a'la dziki zachód- koszmarne wrażenie to robi, wydaje mi się ze nie powinno sie przesadzać
lansik Napisano 2 marca 2010 #6 Napisano 2 marca 2010 Możliwości są dość spore, pokój ma nietypowy układ, oczywiście o ile dobrze odczytałam schemat, wiec można się pokusić o nietypowe rozwiązania również. Można np. urządzić pokój w stylu rockowym - trochę buntowniczy styl na pewno spodoba się nastolatkowi, ewentualnie wystrój związany z nowymi technologiami, takie rzeczy zazwyczaj interesują młodych chłopców.
dorotamakota74 Napisano 8 kwietnia 2010 #7 Napisano 8 kwietnia 2010 Mi też trochę trudno odczytać schemat tego pokoju. Jednak niezależnie od tego, jaki jest układ pokoju, powinien on oddawać charakter jego mieszkańca. Najlepiej by było, gdyby to On wybrał przynajmniej motyw przewodni. Tu podaję kilka, moim zdaniem ciekawych, inspiracji: 1
cyma2704 Napisano 9 kwietnia 2010 #8 Napisano 9 kwietnia 2010 Czy ten dziewiętnastolatek ma coś do powiedzenia w kwestii własnego pokoju?Ja swoim urządzałam pokoje jak mieli po trzynaście lat, teraz to mają własne zdanie.
lansik Napisano 2 sierpnia 2010 #9 Napisano 2 sierpnia 2010 Układ w kształcie litery L nie jest łatwy, trudno będzie do takiego pokoju dobrać meble. A może dobrym pomysłem byłoby skorzystanie z usług jakiegoś projektanta. Pokój nie jest taki duży, więc dużo kasy to nie będzie kosztowało, a projektant, zaaranżuje top tak, żeby fajnie wyglądało.
Stforek (Łukasz) Napisano 4 sierpnia 2010 #10 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat Witam doradzcie mi jak urzadzic pokoj dla chlopaka 19 lat, pokój w kształcie litery "L"oto plan pokoju Pozdrawiam Niech sobie urządzi. Pojedźcie do sklepu, wybierzcie meble itp. i zrobi tak jak będzie mu odpowiadało. W końcu on tam będzie najwięcej przebywał.
coolibeer Napisano 4 sierpnia 2010 #11 Napisano 4 sierpnia 2010 Cytat Witam doradzcie mi jak urzadzic pokoj dla chlopaka 19 lat, pokój w kształcie litery "L"oto plan pokoju Pozdrawiam Dla mnie to jest zagadka:Znajdź na obrazku ile widzisz prostokątów
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się