Godzina 21.30. W baterii pozostało 85 % energii. Powinno wystarczyć. Już 12 godzin minęło, od kiedy jestem odcięty od sieci energetycznej. I wszystko w domu działa.
Komentarz dodany przez prosument: Pół roku minęło, a ceny zupełnie inne. Mały magazyn energii, całkiem niezłej firmy, o pojemności ok. 5 kWh - cena niecałe 5 000 PLN brutto. Pięć tysięcy! I rozmiar dziecięcego tornistra. Poza tym magazyny niektórych, wiodących firm, można prosto i łatwo łączyć równolegle, nawet po kilkanaście i więcej sztuk. Czyli ile kWh energii, tyle tysięcy PLN, z tendencją do spadku cen.
Zauważ, że na tych fotkach są blaty długie. A na fotkach u góry - blaty są krótkie. Przy takich długich to każdy będzie cienki, nie ma co forsować. Tym bardziej, że jak wspomniałem, te blaty mają 4 cm "udawane". Pogrubione są tylko brzegi.
Ale jak uważasz, w końcu to Ty decydujesz.
W sumie grubość blatu nie taka ważna, dawaj propozycje lustra. Żeby nie było tak jak powiedziala szwagierka na temat mojego dużego lustra i wielopunktowego oświetlenia. Zapytalem ją o opinię, a ta od razu rzecze
- Ch.jowe.
- Dlaczego? - dociekam zdegustowany.
- Bo wszystkie swoje zmarszczki zobaczyłam.
O goleniu kopytek myślisz, a o facjacie to co? Jakie oświetlenie jest planowane?
Niekomfortowo czuję się w ciasnych miejscach
No i gdzie nogę oprzeć, żeby sierść na kopytku ogolić? Głębokie schylanie się w tym wieku grozi pozostaniem w tej pozycji na kilka tygodni Jakoś ta wanna bardziejsza mi się wydaje
Recommended Posts