Pomocnik Napisano 16 listopada 2009 #1 Napisano 16 listopada 2009 Instalację wodno-kanalizacyjną można prawidłowo wykonać z wielu materiałów. Nie ma przy tym jednego idealnego – każdy ma jakieś ograniczenia. Najważniejsze, by został zastosowany zgodnie z przeznaczeniem, a instalację wykonano starannie. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/instalacje/woda-i-kanalizacja/a/10295-z-czego-wykonac-instalacje-wodno-kanalizacyjna
Gość ja Napisano 16 listopada 2009 #2 Napisano 16 listopada 2009 Podobno produkt kupiony w specjalistycznej hurtowni jest lepszej jakości niż identyczny, tego samego producenta zakupiony w Leroy Merlin albo Castoramie !? Co o tym sądzicie, jakie są Wasze doświadczenia?
Gość Maciej Napisano 4 grudnia 2009 #3 Napisano 4 grudnia 2009 Nie podobno, tylko na pewno:) Handluje w branzy od jakiegos czasu i bardzo dobrze wiem, nawet od przedstawicieli tych firm, ze na markety pchaja niby to samo, ale nieco gorszej jakosci.
Gość Justyna` Napisano 30 listopada 2010 #4 Napisano 30 listopada 2010 nic tu mi nie było potrzebne!!!!!!!!!!!.
Gość ALINA STELMACHOWSKA Napisano 9 sierpnia 2018 #5 Napisano 9 sierpnia 2018 Bardzo dobry artykuł , takich więcej, Jestem projektantem wod-kan, i właśnie tu są podstawy jak nalezy dobrze wykonać instalacje wod-kan .
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się