zyciowerady Napisano 22 października 2009 Udostępnij #1 Napisano 22 października 2009 http://www.zyciowerady.plwww.zyciowerady.pl jest stroną tematyczna, na której możesz znaleźć wiele przydatnych rad, oraz potrzebnych informacji.Jest to serwis społecznościowy, a co za tym idzie każdy może zamieszczać tutaj swoje przemyślenia, oraz przeżyte doświadczenia.Wielu ludzi samemu zmaga się ze swoimi problemami i bolączkami- zupełnie niepotrzebnie! Strona www.zyciowerady.pl jest skarbnicą wiedzyi tylko Ty sam zdecydujesz czy zastosujesz się do tych porad, czy poprostu zamkniesz strone i nigdy do niej nie wrócisz. Link do komentarza
Jan_13 Napisano 23 października 2009 Udostępnij #2 Napisano 23 października 2009 Fajna strona. Właśnie ściągam polecany tam programik do ściągania plików z youtuba. Zobaczymy, czy zadziała. Link do komentarza
Mathir Napisano 25 października 2009 Udostępnij #3 Napisano 25 października 2009 Ja już sprawdziłem ten program, o którym pisał Jan_13. Działa! Idealnie działa! Link do komentarza
KAROI Napisano 12 listopada 2009 Udostępnij #4 Napisano 12 listopada 2009 Szkoda, że ściąga tylko z youtuba Ale dobre i to... Link do komentarza
Super B Napisano 8 stycznia 2010 Udostępnij #5 Napisano 8 stycznia 2010 Zajrzałem... Pomieszanie z poplątaniem na tej stronie. Od rakiety do minety! Dosłownie!!! Link do komentarza
Mathir Napisano 10 stycznia 2010 Udostępnij #6 Napisano 10 stycznia 2010 Cytat Zajrzałem... Pomieszanie z poplątaniem na tej stronie. Od rakiety do minety! Dosłownie!!! Faktycznie Link do komentarza
anerita Napisano 11 stycznia 2010 Udostępnij #7 Napisano 11 stycznia 2010 Troche zbyt duży chaos na tej stonie Link do komentarza
Jan_13 Napisano 12 stycznia 2010 Udostępnij #8 Napisano 12 stycznia 2010 A początki były takie fajne Link do komentarza
Mathir Napisano 13 stycznia 2010 Udostępnij #9 Napisano 13 stycznia 2010 Najbardziej ubawiłem się czytając temat o tym, dlaczego warto czytać książki. Jakby mi nie napisali to bym nie wiedział A tak już wiem ile dobra na mnie spłynie Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się