lukikrakow Napisano 20 września 2009 Udostępnij #1 Napisano 20 września 2009 WitamMam do kupienia działke od której gaz jest oddalony o ok 20 m natomiast kanalizacja 80. Bez gazu jakos da sie wyrobic ale bez kanalizacji w Krakowie to chyba raczej ciezko. Moje pytanie:- czy jezeli nikt mnie nie pusci z kanalizacja moge w centrum miasta zrobic szambo ( dom ktory teraz tam jest bedzie wyburzony)??? Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 20 września 2009 Udostępnij #2 Napisano 20 września 2009 gaz- 20 m- to nie problem. Blisko:) ja miałam dalej. Kanalizacja to kwestia czy da się technicznie podłaczyc czy nie. U mnie kanalizacji nie ma wogóle i mam przydomową oczyszczalnią ścieków. Jest to dodatkowy koszt- dla biologicznej pewnie z 8-10 tys ale czasem nie ma wyjścia. Link do komentarza
lukikrakow Napisano 20 września 2009 Autor Udostępnij #3 Napisano 20 września 2009 Cytat gaz- 20 m- to nie problem. Blisko:) ja miałam dalej. Kanalizacja to kwestia czy da się technicznie podłaczyc czy nie. U mnie kanalizacji nie ma wogóle i mam przydomową oczyszczalnią ścieków. Jest to dodatkowy koszt- dla biologicznej pewnie z 8-10 tys ale czasem nie ma wyjścia. Nad przydomowa tez myslalem tylko problemem moze byc mala dzialka ok 4a i centrum miasta( nie wiem czy tu nie am jakis ograniczen) Link do komentarza
kropeczka_ns Napisano 20 września 2009 Udostępnij #4 Napisano 20 września 2009 no to nie mała tylko mikroskopijna ta działką nasz dom sam w sobie zajmuje dobre 2 ary:) Link do komentarza
acia Napisano 20 września 2009 Udostępnij #5 Napisano 20 września 2009 Najlepiej udać się do starostwa, UG, albo UM bo nie wiem co tam jest odpowiedzialne za plan zagospodarowania i dowiedzieć się jakie są wymagania, czy musi być kanalizacja itd.Pozdrawiam Link do komentarza
mirrzo Napisano 20 września 2009 Udostępnij #6 Napisano 20 września 2009 Jeżeli to centrum Krakowa, to zapewne nikt nie wyda zgody na szambo, czy coś podobnego. Podłączenie do kanalizacji to na pewno mus. Smaruj do Urzędu, jak pisała "acia" Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się