dekorator Napisano 30 lipca 2009 #1 Napisano 30 lipca 2009 Chciałbym zainicjować dyskusję na temat Malowania bardziej ambitnego niż malowanie tradycyjne. Glinki, trawertyny i inne efekty dekoracyjne dają wspaniałe efekty wizualne.
urdo Napisano 30 lipca 2009 #2 Napisano 30 lipca 2009 Świetny pomysł...ja malowałam jeden pokój przy pomocy szpachelki, konkretniej....kiedy kładliśmy tynki pobawiłam się trochę szpachelką i powychodziły ładne rzeczy, a dziecięcy pokój, już przy malowaniu, poprzecierałam grubym papierem ściernym...ciekawy efekt...zawsze podobały mi się te misz-masz na ścianach...Dawajcie jakieś pomysły...zostały mi 2 pokoje na poddaszu do wymalowania:)
dekorator Napisano 3 sierpnia 2009 Autor #3 Napisano 3 sierpnia 2009 Wreszcie ktoś myślący nie tuzinkowo i szablonowo.Co byś powiedział na Expression.Taki efekt pajęczej sieci.Nie zbyt skomplikowana technika.Może coś japońskiego?
Sasza Napisano 3 sierpnia 2009 #4 Napisano 3 sierpnia 2009 hmm fajnie brzmią te pomysły ze szpachelkami i papierem ściernym. a w kwestii dalszych pomysłów zapraszam na http://blog.xella.pl/budujemy/category/ciekawe+obiekty - blog o tematyce około budowlanej, na którym można dowiedzieć się naprawdę sporo!
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się