Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Witam .Mam.pyranie jakie dać śruby do tej końcówki do zamykania bramy ,dziury są już zrobione ponieważ odpadła i nie mogę zamknąć bramy na górze ? Wcześniej były farmery ale puściło to wszystko o nie chce trzymać .
-
Przez podczytywacz · Napisano
No to łopatologicznie podaj mi - z grubsza - jakie ceny skłoniły Ciebie do wyboru wykonawcy remontu ośmiometrowej łazienki i jaki - z grubsza - był zakres robót... No i oczywiście podaj - z grubsza - lokalizację Twojego budynku... -
Przez InwestorZLopata · Napisano
25–30 tys. za 100 m² (tynk, malowanie i dwa małe okna na strychu) jest raczej wysoka ale jeszcze w granicach rozsądku. Dużo zależy tak naprawde od stanu podłoża i zakresu przygotowań. Rynkowo za tynk na starym budynku (z przygotowaniem, siatką, gruntowaniem) płaci się zwykle 80–120 zł/m², czyli 8–12 tys. za 100 m². Malowanie to około 2 tys. Okna dachowe w zależności od rozmiaru, ale przy małych licz raczej 1500–2500 zł za sztukę z montażem. czyli razem ok 15–20 tys. Najrozsądniej zrobić dokładne pomiary i zebrać jeszcze kilka wycen do porównania -
Przez InwestorZLopata · Napisano
Ja mialem tak, spotkalem sie z 4 wykonawcami... i uwaga, ceny sie wahały od 5 tys to 25 tys za sama robocizne za lazienke 8m. Takze to jest teraz niestety normalne - celuj gdzies w srodek - jak wybralem tego wykonawce, ktory jako jedyny mial doklady cennik i byl polecany na lokalnych grupach na fejsbuku - cena tez byla bardzo OK, "uczciwa" -
Dodali moduł AI i teraz testują.
-
-
Popularne tematy