GoXa Napisano 7 maja 2010 #51 Napisano 7 maja 2010 jak widać mikrofalówka spełnia wiele innych funkcji mnie się marzy mikrofala z funkcją parowaru.
stokrotka.35 Napisano 7 maja 2010 #52 Napisano 7 maja 2010 W mikrofali robię też pyszne szybciutki tościko - grzaneczki
anerita Napisano 21 sierpnia 2010 #54 Napisano 21 sierpnia 2010 Cytat W mikrofali robię też pyszne szybciutki tościko - grzaneczki Array="" style="vertical-align:middle" Array border="0" alt="icon_smile.gif"> Rozwiń Gorąco polecam, również bardzo je lubie.Ja nie doceniałam mikrofalówki dopóki jej nie dostaliśmy.
emzeta Napisano 24 marca 2012 #55 Napisano 24 marca 2012 (edytowany) @ margaretka2002 : Co innego, prawdopodobnie, jeśli chodzi o posiłki. Przypominam sobie przestrogę mojej nauczycielki od biologii o nieskuteczności alternatywnej metody obróbki termicznej żywności celem usuwania bakterii. Również na jednym z forów przeczytałem, iż kuchenkowe fale nie zniszczą większości groźnych mikrobów. Przydałyby się współczesne naukowe fakty... Maciej Edytowano 24 marca 2012 przez emzeta (zobacz historię edycji)
GlazuraStrzelin Napisano 23 kwietnia 2012 #56 Napisano 23 kwietnia 2012 Dodajmy tylko,że chodzi tutaj o dobrą mikrofale a nie pierwsza lepsza firmy no name z marketu. Ja mam samsunga już ponad 3 lata i bardzo dobrze się sprawuje. Bez zbędnych bajerów,sama funkcja podgrzewania,czyli to z czego korzystam na co dzień.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się