Pomocnik Napisano 18 lutego 2009 #1 Napisano 18 lutego 2009 Poszukiwane: ogrodzenie na działkę o wymiarach 25 × 40 m (1000 m²). Część frontowa: podmurówka i słupki z elementów betonowych zalewanych, przęsła drewniane. Część boczna i tylna: cokół betonowy, słupki stalowe oraz siatka ocynkowana. Pełna treść artykułu pod adresem: https://budujemydom.pl/ogrodzenia/7337-ogrodzenie-zakup-kontrolowany
Gość DOMON Napisano 18 lutego 2009 #2 Napisano 18 lutego 2009 Za taka kwotę to zbudowałem dom w stanie surowym otwartym systemem gospodarczym. Bynajmniej nawet nie ruszyłem palcem, prywatne osoby nieposiadające firm zrobiły mi taką usługę. Powierzchnia domu 98 m kwadratowych. Koszt takiego ogrodzenia to max 7500zł
Gość Miłosz Napisano 25 marca 2010 #3 Napisano 25 marca 2010 Ja sobie ogrodzenie znalazłem... przez internet! Wszedłem na stronę Betafencu i znalazłem to co mnie interesowało. Fajnie, bo wszystko bardzo przejrzyście wygląda i nie trudno się w tym połapać..
Gość maciej Napisano 22 stycznia 2016 #4 Napisano 22 stycznia 2016 ogrodzenia betonowe mają dobre ceny i sprawną ekipę montującą
kasia300 Napisano 29 stycznia 2016 #5 Napisano 29 stycznia 2016 Ja też zdecydowałam się na ogrodzenie betonowe, przez wzgląd na wytrzymałość, stabilność, poczucie prywatności - chcieliśmy odgrodzić się od sąsiadów. Teraz jest duży wybór wzorów takich ogrodzeń - wyglądają ładnie, estetycznie.
Gość Razmes Napisano 5 lutego 2016 #7 Napisano 5 lutego 2016 Miałbym wrażenie, że mam skład wyngla po sąsiedzku...No i sporo zabiera z powierzchni działki.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się