Uki Napisano 28 stycznia 2009 Udostępnij #1 Napisano 28 stycznia 2009 Witam!!!Nasza firma wykonuje roboty ogólnobudowlane, remonty, roboty wykończeniowe i montażowe oraz instalacje hudrauliczne. Dodatkowo świadczymy usługi w zakresie istalacji elektrycznych. Wykonujemy kompleksowo usługi budowlane, remonty mieszkań, domów, biur, obiektów użyteczności publicznej. Służymy także poradami w zakresie optymalnego wykorzystania środków finansowych przeznaczonych na remont, czy budowę. Roboty budowalane wykonujemy jako podwykonawca lub główny wykonawca. Zapraszam do zapoznania się z Naszą ofertą na stronach:Strona Firmowa Link do komentarza
maser Napisano 25 lutego 2009 Udostępnij #2 Napisano 25 lutego 2009 Cytat Witam!!!Nasza firma wykonuje roboty ogólnobudowlane, remonty, roboty wykończeniowe i montażowe oraz instalacje hudrauliczne. Dodatkowo świadczymy usługi w zakresie istalacji elektrycznych. Wykonujemy kompleksowo usługi budowlane, remonty mieszkań, domów, biur, obiektów użyteczności publicznej. Służymy także poradami w zakresie optymalnego wykorzystania środków finansowych przeznaczonych na remont, czy budowę. Roboty budowalane wykonujemy jako podwykonawca lub główny wykonawca. Zapraszam do zapoznania się z Naszą ofertą na stronach:Strona Firmowa Polecam tą firmę - miałem przyjemnośc współpracować z Państwem i jestem w pełni zadowolony. Diękuję za solidnie wykonaną robotę. Jeszcze raz Dzięki! Link do komentarza
Uki Napisano 26 lutego 2009 Autor Udostępnij #3 Napisano 26 lutego 2009 Cytat Polecam tą firmę - miałem przyjemnośc współpracować z Państwem i jestem w pełni zadowolony. Diękuję za solidnie wykonaną robotę. Jeszcze raz Dzięki! Bardzo dziękuję za komentarz. Pomaga budować wizerunek firmy. Cieszy mnie bardzo, że jest Pan zadowolony z prac wykonanych u Pana. Pozdrawiam Panie Piotrze i jeszcze raz dziękuję Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się