budnar Napisano 10 grudnia 2008 #1 Napisano 10 grudnia 2008 producent kranów i natrysków Deante ma fajny konkurs http://deante.pl/rozrywka_gra_deantris.xhtml Atrakcyjne nagrody do wygrania w tym wyposażenie łazienki, laptopy itp. Grę znalazłem przypadkiem gdy buszowałem czeluści internetu w poszukiwaniu idealnego kranu. Moze kogoś zainteresuje, dobry lek na nudę w robocie
szyderca Napisano 15 grudnia 2008 #2 Napisano 15 grudnia 2008 W robocie sie robi a nie gra no ale gra calkiem calkiem, zaskoczyla mnie ilosc nagradzanych miejsc bo 30 to jeszcze w konkursie nie widzialem mozna sie sprobowac a jak ktos jest dobry w te klocki to pewnie cos zawsze zgarnie, co do deante to podobaja mi sie ich panele natryskowe
budnar Napisano 30 grudnia 2008 Autor #3 Napisano 30 grudnia 2008 Cytat W robocie sie robi a nie gra no ale gra calkiem calkiem, zaskoczyla mnie ilosc nagradzanych miejsc bo 30 to jeszcze w konkursie nie widzialem mozna sie sprobowac a jak ktos jest dobry w te klocki to pewnie cos zawsze zgarnie, co do deante to podobaja mi sie ich panele natryskowe wiesz jak nudno, nie ma klientów. to co zrobić. wole pograć niż zasnąć z nudów. takto mozna wygrać ipoda przy okazji
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się