Gość Napisano 21 września 2004 #1 Napisano 21 września 2004 Jakie krokwie i deski kupić na konstrukcję pod dach - pomalowane - czy też malować samemu?
Gość Napisano 24 września 2004 #2 Napisano 24 września 2004 Maluj sam - będzie taniej, a poza tym na pewno użyjesz takiej ilości preparatu, jaka jest potrzebna. Słyszałem o przypadkach niesamowitego rozwadniania preparatu i dolewaniu np. zielonej farbki.
Gość Napisano 29 września 2004 #3 Napisano 29 września 2004 Piotr - miałem ten sam dylemat. Okazało się, że do metra drewna muszę dopłacić jakieś 300 zł za malowanie. Metrów było pięć... Kupiłem chyba trzy duże pojemniki z preparatem po 100 zł. Zaoszczędziłem lekko licząc z tysiąc złotych. Poza tym sam malowałem. Jedno mnie zastanowiło - kolor po moim malowaniu nie była tak intensywny jak po malowaniu w składzie. Pewnie mieli iny preparat...
Gość Napisano 29 września 2004 #4 Napisano 29 września 2004 Malowałem sam FOBOSEM M4 taniej i napewno zgodnie z przepisem tj. rotworem 30%
Gość Napisano 1 października 2004 #5 Napisano 1 października 2004 Dzięki za info. Zdecydowałem, że sam pomaluję.
pjarosiewicz Napisano 14 października 2004 #6 Napisano 14 października 2004 Nie ma się czego bać. Ja malowałem Drewnosolem i jest OK.
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się