aga69 Napisano 29 sierpnia 2008 Udostępnij #1 Napisano 29 sierpnia 2008 Witam, dostałam osprzęt do pieca kuchennego kaflowego. Rama ze stali nierdzewnej z mosiężnym relingiem. Drzwiczki do paleniska, popielnika z szufladą na popiół są ze stali nierdzewnej. Szabaśnik ma drzwiczki też ze stali nierdzewnej (do kompletu) tylko nie wiem z czego jest "pudło". Jest to dosyć ciężkie lecz nie wiem czy to żeliwo czy jakaś blacha (był używany 1,5 roku i pół roku stał w cały sprzęt w stodole) .I nie wiem czy takie coś jest dobre czy lepsze żeliwne? Ile wytrzymuje taki "metalowy".PozdrawiamAga Link do komentarza
marjon7 Napisano 2 października 2008 Udostępnij #2 Napisano 2 października 2008 Cytat Witam, dostałam osprzęt do pieca kuchennego kaflowego. Rama ze stali nierdzewnej z mosiężnym relingiem. Drzwiczki do paleniska, popielnika z szufladą na popiół są ze stali nierdzewnej. Szabaśnik ma drzwiczki też ze stali nierdzewnej (do kompletu) tylko nie wiem z czego jest "pudło". Jest to dosyć ciężkie lecz nie wiem czy to żeliwo czy jakaś blacha (był używany 1,5 roku i pół roku stał w cały sprzęt w stodole) .I nie wiem czy takie coś jest dobre czy lepsze żeliwne? Ile wytrzymuje taki "metalowy".PozdrawiamAga mnie się trzyma 23 rok a żeliwne to rzadkość, a blaszany jak sie przepali odkręcasz śruby i wymieniasz i znowu placki przez 20 lat. Link do komentarza
aga69 Napisano 8 października 2008 Autor Udostępnij #3 Napisano 8 października 2008 Dzięki, mam nadzieję, że u mnie też będzie się dobrze trzymać Teraz tylko muszę namierzyć dobrego i terminowego zduna (na dobrego mam namiary, ale gość strasznie niesłowny w przypadku terminów) Link do komentarza
dorotha80 Napisano 23 stycznia 2009 Udostępnij #4 Napisano 23 stycznia 2009 jeśli sprawa zduna jest aktualna to proszę o kontakt 791846901 lub GG 428846 pozdrawiam Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się