biene Napisano 5 sierpnia 2008 #1 Napisano 5 sierpnia 2008 Czy ktoś może mi polecić firmę z Poznania lub Tarnowa Podgórnego do aranżacji wnętrz. Kogoś kto portafi dobrać odpowiednie oświetlenie, podłogi, meble, kolory na ściany. Generalnie wykonać projekt łazienki , kuchni, i salonu i najlepiej wszystko w dostępnej cenie. A tak na marginesie ile to może kosztować? Dzieki z góry na pomoc
studio Napisano 11 sierpnia 2008 #2 Napisano 11 sierpnia 2008 Cytat Czy ktoś może mi polecić firmę z Poznania lub Tarnowa Podgórnego do aranżacji wnętrz. Kogoś kto portafi dobrać odpowiednie oświetlenie, podłogi, meble, kolory na ściany. Generalnie wykonać projekt łazienki , kuchni, i salonu i najlepiej wszystko w dostępnej cenie. A tak na marginesie ile to może kosztować? Dzieki z góry na pomoc Studio Projektowania Wnętrzzapraszam, tel. 604.511.540.[indent][/indent]
lampy Napisano 31 sierpnia 2008 #3 Napisano 31 sierpnia 2008 jak chcesz lampę to wejdz na www.pieknelampy.pl
magdamon Napisano 1 września 2008 #4 Napisano 1 września 2008 Remontujesz łazienkę?Popatrz na firmę Lux4home - www.lux4home.plNiesamowite umywalki z kamienia, wanny z kamienia, ścianki z kamienia - marmur, onyx, piaskowiec itp.Robi wrażenie!
corleone Napisano 2 września 2008 #5 Napisano 2 września 2008 Nie za dużo tego kamienia? Jeśli łazienka mała, to się nie sprawdzi
biene Napisano 3 września 2008 Autor #6 Napisano 3 września 2008 dziekuje bardzo wszystkim za sugestie i pozdrawiam serdecznie
Kopacz Napisano 17 września 2008 #7 Napisano 17 września 2008 Cytat Remontujesz łazienkę?Popatrz na firmę Lux4home - www.lux4home.plNiesamowite umywalki z kamienia, wanny z kamienia, ścianki z kamienia - marmur, onyx, piaskowiec itp.Robi wrażenie! Wrażenie robi, a jak ceny?
bugiman Napisano 17 września 2008 #9 Napisano 17 września 2008 oj dużo tego kamienia, wiec tanie to napewno nie jest
bazylka Napisano 29 października 2008 #10 Napisano 29 października 2008 Ja ostatnio korzystałam z darmowej porady projektantów voxa, na http://www.urzadzamy.pl/vox.htm, ewentualnie możesz skorzystać przecież z darmowych programów do projektowania wnetrz np, voxbox
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się