delavega_1 Napisano 18 kwietnia 2008 Udostępnij #1 Napisano 18 kwietnia 2008 Jak w temacie szukam solidnej ekipy do budowy stanu surowego zamknietego od sierpnia. Dom budujemy w Rzeszowie woj. podkarpackie. BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNY ZA NR TELEFONU I KONTAKT Link do komentarza
beatawacek Napisano 18 kwietnia 2008 Udostępnij #2 Napisano 18 kwietnia 2008 Witam Myślę , że mogę polecić firmę obsługującą Tarnów, Rzeszów i Nowy Sącz. Proszę o kontakt emailowy : beata_madel@wsn.pl. Firma nazywa się " Consulting" , a dokładne informację można znależć na www.consulting.net.pl , w dziale budowy. Pozdrawiam Link do komentarza
pracagod Napisano 5 stycznia 2010 Udostępnij #3 Napisano 5 stycznia 2010 Cytat Jak w temacie szukam solidnej ekipy do budowy stanu surowego zamknietego od sierpnia. Dom budujemy w Rzeszowie woj. podkarpackie. BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNY ZA NR TELEFONU I KONTAKT Jeżeli poszukiwał by Pan ekipy do wykończenia wnętrza, polecam własne usługi. PozdrawiamTEL. 880 401 300 Link do komentarza
antek1 Napisano 28 lutego 2010 Udostępnij #4 Napisano 28 lutego 2010 Witam jestesmy firma ELEKTRYCZNA PROACTIV zajmujemy sie montowaniem instalacji elektrycznej w nowo powstalych domach , posiadamy wszelkiego rodzaju uprawnienia zwiazane z nasza dziedzina , podbijamy wszelkie dokumenty , wycena za usluge gratis prosze pisac na wojcikanna@onet.eu , pozdrawiam Rafal jestesmy z RUDNIKA NAD SANEM Link do komentarza
osman Napisano 10 maja 2010 Udostępnij #5 Napisano 10 maja 2010 Witam Pana,Tania i sprawdzona firma budowlana z checią podejmie sie wspomnianego przez Pana przedsiewzięcia. Mam doświadczenie w budowie domow od podstaw. Moj adres mailowy to beata.osman@gmail.com lub pod numer telefonu 604929578, na pewno odpowiem. Link do komentarza
kamila1990 Napisano 17 marca 2017 Udostępnij #6 Napisano 17 marca 2017 Gdyby w 2017 ktoś nadal szukał ekipy to polecam Fachmana z Mielca - bardzo solidni! Wybudowali mi dom pod Dębicą 2 lata temu Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się