paulinka123 Napisano 30 marca 2008 #1 Napisano 30 marca 2008 chce zaczac budowac dom zastanawiam sie ile wezmie ekipa budowlana za fundamenty i mury po dach. materil moj. same mury bez zadnych instalacji
Marcyśka Napisano 30 marca 2008 #2 Napisano 30 marca 2008 Cytat chce zaczac budowac dom zastanawiam sie ile wezmie ekipa budowlana za fundamenty i mury po dach. materil moj. same mury bez zadnych instalacji Stawki najczęściej podawane w zł/m2 :murowanie ścian zewnętrznych - jednowarstwowe = 20-30złmurowanie ścian zewnętrznych -dwuwarstwowe (bez ocieplenia) = 20-25złmurowanie ścian zewnętrznych - trójwarstwowe = 40zł
FinesseGrant Napisano 18 kwietnia 2008 #3 Napisano 18 kwietnia 2008 Cytat chce zaczac budowac dom zastanawiam sie ile wezmie ekipa budowlana za fundamenty i mury po dach. materil moj. same mury bez zadnych instalacji To zależy od wykonawcy. Moja firma za średnej wielkości domek stan surowy bierze ok 35 tyś zł. Inne firmy różnie biora. Podoba niekturzy biora mniej ale nie widziałem takij firmy.PozdrawiamJesli bedzie pani zaiteresowan to mamy na sierpien wolne terminy mga3@tlen.pl
FinesseGrant Napisano 21 kwietnia 2008 #4 Napisano 21 kwietnia 2008 Cytat To zależy od wykonawcy. Moja firma za średnej wielkości domek stan surowy bierze ok 35 tyś zł. Inne firmy różnie biora. Podoba niekturzy biora mniej ale nie widziałem takij firmy.PozdrawiamJesli bedzie pani zaiteresowan to mamy na sierpien wolne terminy mga3@tlen.pl Witam. Mały bład termin od zaraz.pozdrawiam
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się