Skocz do zawartości

Kanalizacja w domu

Recommended Posts

Witam,

Jestem na etapie kanalizacja w swoim domu, myślałem poprawidzic rurę 160mm (kolor czerwony) i od tego poprowadzi pion który później będzie podwieszony na suficie i szedł dalej w górę obok komina (kolor niebieski) . Do tej rury podłączyć toaletę na dole która jest za ścianą, umywalkę( rury poprowadzić na ścianie) i prysznic (w styropianie). Pytanie czy to dobry pomysł ?

Screenshot_20250303-105135.Files by Google.png

Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować

Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Masz już konto? Zaloguj się.

Zaloguj się
  • Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail

• Najnowsze posty

• Nie to był pracownik Banku oraz potem również znalazły się pieniążki, ale teraz przez ich błąd jesteśmy w Bik negatywnie .Ale jak można tak z ludźmi robić, a tym bardziej Bank i ludzi tak krzywdzić. To teraz człowiek gdzie ma z tym iść jedynie co do Banku ,ale byliśmy już i mieli to zrobić lecz jakoś niezadzialalo.Moze muszę zgłosić i opisać Bank wtedy zaczną działać bo powoli to nierobi się śmieszne
    • A to był PRAWDZIWY PRACOWNIK BANKU, czy daliście się "wkręcić" komuś podszywającemu się pod pracownika banku... Znaleźli to KONTO TECHNICZNE i na nim kasę?
    • Nad kotłownia jest łazienka, do góry podłączenie wiem jak pójdzie pionem Chodzi mi tylko o to czy w kotłowni jest prawidłowo, czy bez problemu podłącze cała łazienkę w podłodze ? Styropian 20cm jest Tutaj zdjecie górycie
    • W sypialni? A po co? Co ma być na górze?       Może coś więcej o Twoim domu?
    • Witam serdecznie niewiem ,gdzie z tą sprawą iść próbowałam wszędzie. Ale wysyłają wszędzie, a sprawą jest taka w 2019 wzięliśmy z mężem kredyt i w 2023 go spłaciliśmy. Bank kazał nam przelać pieniążki na Konto Techniczne ,gdzie Bank miał sobie pobrać te pieniążki na spłatę całego kredytu.Lecz pieniążki leżałay na koncie ponad miesiąc nikt się nieodezwal ,gdyż po dwóch miesiącach odezwali się że nie są opłacane raty kredytowe.Dobrze powiedzieliśmy wtedy ,że oczywiście pracownik banku kazał nam pieniążki przelać na tzn.wasze konto techniczne ,gdzie sobie pobierzecie.Ale cóż tak się niestalo i w biku mąż widnieje jako ,,spóźniony z opłatami powyżej 60dni,,lecz to nie z naszej winy ,ale również mamy pismo z Banku gdzie napisali ,że po wpłacie kwoty zostaną przez nich dane wymazane .Teraz grozi nam bankructwo bo żaden Bank nieda nam kredytu na obrót firmy.Opadaja mi ręce mamy dzieci jak każdy, pracujemy nigdy nikogo nieoszukalismy ,ale co teraz czy został tylko prawnik .Czy był może ktoś, w takiej sytuacji lub podobnej .
  • Popularne tematy

• Utwórz nowe...