To trzeba to rozebrać, zrobić poprawnie na takie warunki krycie wstępne, deskowanie z papą termozgrzewalną i dopiero na to ułożyć tę dachówkę.
Membrana pod dachówkę się nie nadaje, nawet nasłonecznienie od strony strychu powoduje jej rozpad.
Komentarz dodany przez Matysiak:
Ech, fejk jakiegoś producenta oczyszczalni wkleja ciągle te same wygenerowane przez sztuczna inteligencję komentarze, które mają się nijak do prawo obowiązującego na terenie ue. Biomodule jest legalny- w mojej wsi już kilku sąsiadów ma go, a ja po świętach montuje, bo już mam porobione zgłoszenia...
Polecam BioModule, ścieki kryształ, ogródek niezniszczony, fornalnoscimi zajął się dystrybutor
Kto odleciał i podaje się za starostwo...o czym Ty człowieku piszesz- starostwo nie zajmuje się ocena czy wyrob jest legalny, to po pierwsze. Tym zajmuje się Główny Urząd Nadzoru Budowlanego, a jak widać BioModule był z nimi konsultowany. Jeśli ktokolwiek odmawia komuś możliwości budowy oczyszczalni na bazie szczelnego zbiornika i BioModule tylko dlatego, że jest modułem, a nie kompletna oczyszczalnia, to musi podać podstawę prawną, a taka nie istnieje. Dodam, ze niemieckie modułu od lat tam montowane w istniejących zbiornikach mają identyczne papiery jak BioModule.
Itb w swoim stanowisku porusza wyłącznie kwestie oczyszczalni zgodnej z normą 12566-3. Stanowisko nie odnoście się do modułu do montażu oczyszczalni w istniejącym zbiorniku. Modułu podlegają pod Europejski Dokument Oceny, a nie normę. Procedura uzyskania Europejskiej Oceny Technicznej uwzględnia ocenę wszystkich jednostek Oceny Technicznej, w tym ITB. EOT uprawnia do wydania deklaracji właściwości użytkowych i oznakowania wyrobu znakiem ce, a co za tym idzie sprzedaży wyrobu na terenie EOG. Co istotne żadne Państwo Europejskiego Obszaru Gospodarczego nie może utrudniać sprzedaży takiego wyrobu.
Witam, w przyszłym roku planuje na wakacje wykończyć elewacje mojego domu.
Szukam przystępnie cenowo i dobrego materiału, który również będzie dobrze wyglądał.
Trafiłem na coś takiego co się nazywa AMK, według mnie wygląda to dobrze, ale czy ktoś z was miał już styczność z tym materiałem?
Co o nim sądzicie ?
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się