Skocz do zawartości

Historia edycji

retrofood

retrofood

Dnia 4.09.2023 o 06:52, Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne napisał:

Ta druga izolacja pozioma nad pierwszą warstwą pustaków nie jest do niczego potrzebna.  

Rozwiń  

Więc poproszę o wyjaśnienie po co od wielu, wielu lat jest robiona i nie widziadłem/ nie słyszałem aby jakiś kierownik budowy/ inspektor nadzoru to kwestionował. Jeśli nie wierzycie to wystarczy pooglądać nieotynkowane budynki od lat powojennych w dowolnym regionie Polski. Zawsze pierwsza warstwa pustaków, ewentualnie trzy warstwy cegły są ponownie oddzielane papą.

retrofood

retrofood

Dnia 4.09.2023 o 06:52, Budujemy Dom - porady budowlane i instalacyjne napisał:

Ta druga izolacja pozioma nad pierwszą warstwą pustaków nie jest do niczego potrzebna.  

Rozwiń  

Więc poproszę o wyjaśnienie po co od wiewlu, wielu lat jest robiona i nie widziadłem/ nie słyszałem aby jakiś kierownik budowy/ inspektor nadzoru to kwestionował. Jeśli nie wierzycie to wystarczy pooglądać nieotynkowane budynki od lat powojennych w dowolnym regionie Polski. Zawsze pierwsza warstwa pustaków, ewentualnie trzy warstwy cegły są ponownie oddzielane papą.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...