Tomasz z Tychów Napisano 26 lutego 2008 Udostępnij #1 Napisano 26 lutego 2008 Witam! Szukam rzetelnego wykonawcy z doświadczeniem do budowy domu 145 m2 uzytkowej + garaż Dom o prostej bryle prostokątnejProjekt Małgosia do obejrzenia na stronie www.hbstudio.pl Chcę postawić dom z porothermu 30dach dwuspadowy z dachówką ceramiczną Fundament (Ławy fundamentowe bez piwnic z zabezpieczeniem na szkody)Zamierzam rozpocząć budowe na wiosne 2008Miejsce budowy Tychy-LędzinyZa rozsądną cenę!Pozdrawiam Link do komentarza
hubertini Napisano 1 marca 2008 Udostępnij #2 Napisano 1 marca 2008 Witam proszę o podanie czy budowa będzie realizowana zgodnie z projektem jeżeli chodzi o materiał mam jeszcze wolny termin od marca do połowy maja jestem wstanie wykonać tą budowę wycenę zrobię po wysłaniu odpowiedzi na hubertini@vp.pl Link do komentarza
complex-bud Napisano 10 kwietnia 2008 Udostępnij #3 Napisano 10 kwietnia 2008 ZRO Complex-budjesteśmy zainteresowani Państwa ofertą budowy domuJesteśmy firmą wykonującą obiekty do stanu surowego z materiałów powierzonych przez inwestoraPosiadamy własnego kierownika budowy (gratis)W razie zainteresowania prosimy o kontakt w celu omówienia szczegółów:ZRO Complex-budcomplex_bud@interia.pl663-716-077 lub 032 6131340 Link do komentarza
KrzysiekWojek Napisano 12 maja 2008 Udostępnij #4 Napisano 12 maja 2008 Proszę o pełne dane dotyczące projektu, żebym mógł dokonać wyceny robocizny. Krzysiek Wójtowicz, mam firme w Oswięcimiu. Kontakt ze mną krzyswojek@wp.pl albo telefon 660529220. Link do komentarza
samolocik25 Napisano 28 maja 2008 Udostępnij #5 Napisano 28 maja 2008 jestem zainteresowany pana oferta. Moja ekipa moze wybudowac ten dom w konkurencyjnej cenie w ramach promowania i reklamy nowo powstalej firmy. prosze o kontakt e-mail kuman6@op.pl Link do komentarza
phdorota Napisano 20 czerwca 2008 Udostępnij #6 Napisano 20 czerwca 2008 Jestesmy Firma Budowlanaprosimy O zapoznanie sie z nasza propozycjawww.budowlanyprojekt.pl666810198 Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się