No i okazało się że będzie problem z reklamacją wadliwych elementów. Tartak gra na czas i uważa że sprzedał dobre drewno a na moje prośby reklamacji odpowiada ze chce zobaczyć zdjęcia z dokładnym opisem gdzie są duże sęki i wtedy ocenią. Rozmowa z przedstawicielem tartaku w podeszłym wieku kończy się na tym ze "sprzedaja po 40 kubików dziennie i nikt się nie skarzy a jak Pan chce drewno bezsękowe to trzeba bylo zapłacić dwa razy tyle". Czyli zmiana narracji gdyż kierownik tego tartaku nie widzial problemu ale starszy pan unosi się dumą. Na jego twarzy rysuje się oznaka pogardy mówiąca "i co mi zrobisz" gdy mowie ze chce rozmawiać z kierownikiem. On jest przedstawicielem a kierownik jest mocno zajęty i nie chce mi dać do niego numeru. Pokazuje mi papiery ze ich drewno ma certyfikaty a jak chce to brakarz pomierzy sęki i stwierdzi sam czy drewno jest ok. Problem w tym że drewno w takiej małej ilości 3m3 zakupione zostalo bez faktury wiec chyba już nic nie mogę zrobić?
Historia edycji
No i okazało się że będzie problem z reklamacją wadliwych elementów. Tartak gra na czas i uważa że sprzedał dobre drewno a na moje prośby reklamacji odpowiada ze chce zobaczyć zdjęcia z dokładnym opisem gdzie są duże sęki u wtedy ocenią. Rozmowa z jakimś przedstawicielem tartaku w podeszłym wieku kończy się na tym ze "sprzedaja po 40 kubików dziennie i nikt się nie skarzy a jak Pan chce drewno bezsękowe to trzeba bylo zapłacić dwa razy tyle". Czyli zmiana narracji gdyż kierownik tego tartaku nie widzial problemu ale starszy pan unosi się dumą. Na jego twarzy rysuje się oznaka pogardy mówiąca "i co mi zrobisz" gdy mowie ze chce rozmawiać z kierownikiem. On jest przedstawicielem a kierownik jest mocno zajęty i nie chce mi dać do niego numeru. Pokazuje mi papiery ze ich drewno ma certyfikaty a jak chce to brakarz pomierzy sęki i stwierdzi sam czy drewno jest ok. Problem w tym że drewno w takiej małej ilości 3m3 zakupione zostalo bez faktury wiec chyba już nic nie mogę zrobić?
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.