nsmerf Napisano 25 stycznia 2008 Udostępnij #1 Napisano 25 stycznia 2008 Witam wszystkich.Mam pytanie odnosnie izolacji i ocieplenia fundamentow.Na chwile obecna jestem na etapie wylanego betonu w ziemie i przed pomurowaniem bloczka.Nie wiem jak i czym odizolowac bloczek od fundamentow i jakich uzyc materialow.Prosze o wskazowki. Link do komentarza
Sylwuś Napisano 30 stycznia 2008 Udostępnij #2 Napisano 30 stycznia 2008 Cytat Witam wszystkich.Mam pytanie odnosnie izolacji i ocieplenia fundamentow.Na chwile obecna jestem na etapie wylanego betonu w ziemie i przed pomurowaniem bloczka.Nie wiem jak i czym odizolowac bloczek od fundamentow i jakich uzyc materialow.Prosze o wskazowki. Ocieplenie ścian fundamentowych polega na przyklejeniu styropianu klejem wtopienie siatki po wyschnięciu zagruntowanie i dopiero można zagruntować abizolem gruntującym i asfaltowym. Link do komentarza
nsmerf Napisano 30 stycznia 2008 Autor Udostępnij #3 Napisano 30 stycznia 2008 Cytat Ocieplenie ścian fundamentowych polega na przyklejeniu styropianu klejem wtopienie siatki po wyschnięciu zagruntowanie i dopiero można zagruntować abizolem gruntującym i asfaltowym. Ok.a prosze mi powiedziec co polozyc miedzy bloczek a cegla? Czy to ma byc papa czy folia Link do komentarza
Redakcja Napisano 31 stycznia 2008 Udostępnij #4 Napisano 31 stycznia 2008 Polecamy artykuł: Wykonywanie fundamentów Link do komentarza
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się