Historia edycji
Nie ma historii konta do pokazania lub ten komentarz był edytowany przez moderatora.
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
O, i tu jest sedno problemu. Brak podejścia z prądem. Jest tylko na dole do pralki (będzie schowane za pralką). Jeśli pociągnę po ścianie kabel to będzie niefajnie wyglądać 🙄 Znalazłam taki kinkiet bezprzewodowy. Na pilota 🙂 https://allegro.pl/oferta/bezprzewodowa-lampa-scienna-wewnetrzna-magnetyczna-nowoczesna-lampka-nocna-18374802248 Kinkiet zawiśnie jednak nad szafką (właśnie postanowiłam). Nad tą szafką. Lustrzany front jest przesuwny. Będzie to kontynuacja blatu na stalowych czarnych nogach, na którym postawie umywalkę 🙂 Umywalkę już kupiłam ... konglomeratowa 🙂 Bateria będzie czarna, stojąca na blacie 🙂
-
Faktycznie, swietny pomysl. Zupelnie zapomnialam o tej opcji.
-
Ponieważ co? Nie widziała lustra z wbudowanym oświetleniem? To niech poszuka. Do wyboru i koloru. Może letka przesada, ale chodziło mi o styl. Takie właśnie miałem w poprzednim lokum. Dwa halogeny na przedłużeniu rogów rosnących z czoła na północny zachód i północny wschód (tak obrazowo objaśniam) i dwa niżej, po bokach (czyli na zachodzie i na wschodzie). Wychodziła w zasadzie bezcieniowo cała twarz. I rzeczywiście, żadnej zmarszczki nie dało się pominąć.
-
Ha, trudno. Ale dlaczego Nie moze byc jedno i drugie ?
-
-
Popularne tematy