Montowałem kiedyś lustra w klubie fitness u znajomej ....180cm wysokie i chyba 130 szerokie...Wykroiłem takie pasy z blachy do obróbek dekarskich pasy 5cm i metrowej długości , na końcu takiego pasa robiłem odgięcie i w tym odgięciu otwór na hak . dwa takie uchwyty na jedno lustro wystarczyły , klejone te blachy na klej montażowy z tyłu lustra .Odstawały od ściany jakieś 10mm , więc wntylacja była pod spodem .
Historia edycji
Montowałem kiedyś lustra w klubie fitness u znajomej ....180cm wysokie i chyba 130 szerokie...Wykroiłem takie pasy z blachy do obróbek dekarskich pasy 5cm i metrowej długości , na końcu takiego pasa robiłem odgięcie i w tym odgięciu otwór na hak . dwa takie uchwyty na jedno lustro wystarczyły , klejone te blachy na klej montażowy .Odstawały od ściany jakieś 10mm , więc wntylacja była pod spodem .
Montowałem kiedyś lustra w klubie fitness u znajomej ....180cm wysokie i chyba 130 szerokie...Wykroiłem takie pasy z blachy do obróbek dekarskich pasy 5cm i metrowej długości , na końcu takiego pasa robiłem odgięcie i w tym odgięciu otwór na hak . dwa takie uchwyty na jedno lustro wystarczyły , klejone te blachy na klej montażowy .
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.