Skocz do zawartości

Historia edycji

borsuczek1

borsuczek1

moze byc tak ze jak te okno jest pekniete od wewnątrz to nawet jak zakleiłem pęknięcia taśmą i dobrze wepchałem je wełną
to nic to nie dało a tylko mi sie zdaje ze cos pomogło? bo faktycznie efekt jest lepszy jak obłoże okno wełną ale nadal nie satysfakcjonujący
wczesniej jak okno nie bylo pekniete to wydaje mi sie ze tak samo bylo slabo z izolacją dźwięku

a moze okno nie jest źródłem problemu a dach a może dach jest ok a hałas dobiega przez ściany niekoniecznie z mojego pokoju
nie wiem czy okno paruje ale jest tak ze jest wilgoć na tej obklejnoej szybie z rana
kiedys jak mialem obklejone te sciany gdzie okno to wydaje mi sie ze lepiej izolowany byl dzwiek pogłos
ale z czasem pianka sie odkleiła od scian ale tez pewny nie jestem na 100% czy to cos pomagało

IMG_20200919_105555.jpg

IMG_20200919_105611.jpg

borsuczek1

borsuczek1

moze byc tak ze jak te okno jest pekniete od wewnątrz to nawet jak zakleiłem pęknięcia taśmą i dobrze wepchałem je wełną
to nic to nie dało a tylko mi sie zdaje ze cos pomogło? bo faktycznie efekt jest lepszy jak obłoże okno wełną ale nadal nie satysfakcjonujący
wczesniej jak okno nie bylo pekniete to wydaje mi sie ze tak samo bylo slabo z izolacją dźwięku

a moze okno nie jest źródłem problemu a dach a może dach jest ok a hałas dobiega przez ściany niekoniecznie z mojego pokoju

IMG_20200919_105555.jpg

IMG_20200919_105611.jpg

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...