-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
-
Najnowsze posty
-
Dyskusja na forum: Segregacja tekstyliów 2025: gdzie wyrzucić ubrania? Nowe zasady segregacji śmieciJa pojechałem. Ale z głową. Zrobiłem porządki w garderobie, w szafach, w skrzyniach pod tapczanami. Uzbierało się 9 worków z nieużywanymi ciuchami, poduszkami, firanami i tak dalej. Do tego dołożyłem 6 opon które jako jeszcze "całkiem niezłe" czekały w garażu od lat - nie wiem na co. Pełny, załadowany po dach samochód pojechał do PSZOK-u, wszystko sprawnie oddane za darmo, a w domu przybyło wolnej przestrzeni. Polecam.
-
Gruntowy wymiennik ciepła. GWC żwirowy. https://youtu.be/XLxEOJo_sZg
-
Czy to normalne ze przy poborze wody naczynie tak szumi ?? Naczynie zamontowane na zasilaniu na zimnej wodzie. Wideo WhatsApp 2025-09-12 o 20.56.38_9b6a4756.mp4
-
Tak chodzi o tą listwę zewnętrzna tutaj przy obróbce od razu jest masakra krzywo to wszystko idzie o nie wiem jak to poprawić .Może szerszą listwę kupić i dać po całości tak żeby było w jednej linii ? Nie mogę jej dociac ponieważ tutaj po lewej strony w deskach będzie widać docinki a jest ta listwa co teraz to bardzo źle wygląda bo jest krzywo .Myślę może trochę szerszą listwę kupić wykończeniowa bo ta ma 4,5 cm szerokości ,to może z 6 cm szerokości i wtedy jakoś dać w Libii prostej czy też to samo będzie ?
-
Popularne tematy
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się