Skocz do zawartości

Historia edycji

Piotr_Budowniczy

Piotr_Budowniczy

Mam bardzo nierówną szczelinę między ścianą a szafą w przedpokoju. Szczelina ta ma najróżniejsze wymiary na długości 256 cm i rozjeżdża się w 2 płaszczyznach. Przez krzywą ścianę.

Wygląda to tak: PqE2Rl9.jpgVRGcciw.jpg

Próbowałem przystawiać aluminiową listwę dylatacyjną, ale się nie sprawdza. Na odcinku max 50 cm jest dobrze, za to w drugiej skrajnej części szczeliny listwa jest zupełnie na innej orbicie.
Próbowałem też zakleić to tapetą, ale wygląda jeszcze gorzej..

Jakiś pomysł jak to załatać?

Piotr_Budowniczy

Piotr_Budowniczy

Mam bardzo nierówną szczelinę między ścianą a szafą w przedpokoju. Szczelina ta ma najróżniejsze wymiary na długości 256 cm przez krzywą ścianę.

Wygląda to tak: PqE2Rl9.jpgVRGcciw.jpg

Próbowałem przystawiać aluminiową listwę dylatacyjną, ale się nie sprawdza. Na odcinku max 50 cm jest dobrze, za to w drugiej skrajnej części szczeliny listwa jest zupełnie na innej orbicie.

Piotr_Budowniczy

Piotr_Budowniczy

Mam bardzo nierówną szczelinę między ścianą a szafą w przedpokoju. Szczelina ta ma najróżniejsze wymiary na długości 256 cm przez krzywą ścianę.

Wygląda to tak: https://imgur.com/a/Za9P4s7

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...