Mam bardzo nierówną szczelinę między ścianą a szafą w przedpokoju. Szczelina ta ma najróżniejsze wymiary na długości 256 cm i rozjeżdża się w 2 płaszczyznach. Przez krzywą ścianę.
Wygląda to tak:
Próbowałem przystawiać aluminiową listwę dylatacyjną, ale się nie sprawdza. Na odcinku max 50 cm jest dobrze, za to w drugiej skrajnej części szczeliny listwa jest zupełnie na innej orbicie.
Próbowałem też zakleić to tapetą, ale wygląda jeszcze gorzej..
Jakiś pomysł jak to załatać?
Historia edycji
Mam bardzo nierówną szczelinę między ścianą a szafą w przedpokoju. Szczelina ta ma najróżniejsze wymiary na długości 256 cm przez krzywą ścianę.
Wygląda to tak:
Próbowałem przystawiać aluminiową listwę dylatacyjną, ale się nie sprawdza. Na odcinku max 50 cm jest dobrze, za to w drugiej skrajnej części szczeliny listwa jest zupełnie na innej orbicie.
Mam bardzo nierówną szczelinę między ścianą a szafą w przedpokoju. Szczelina ta ma najróżniejsze wymiary na długości 256 cm przez krzywą ścianę.
Wygląda to tak: https://imgur.com/a/Za9P4s7
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.