Skocz do zawartości

Historia edycji

zczymtosieje

zczymtosieje

edycja postu.

Witam, 

Mam nietypowy problem. Otóż jesteśmy przy umieszczania oczyszczalni scieków przy naszym domu na naszej działce, wykonuje tą prace nam nasz projektant/kierownik budowy. 

Projektant twierdzi że działka ma wymiar równoległoboku i nie można zagospodarować w ten sposób abyśmy mieli oczyszczalnie ścieków z tyłu tak jak na załączonym obrazku, ponieważ cytuje"To nie jest prostokąt tylko równoległobok i granice długości 50m nie są prostopadłe do drogi tylko pod kątem. A to powoduje źe tego miejsca które Pan zagospodarowal nie ma"  (oznaczony "2" zielony kwadracik)
Wymiary dzialki to 25 szerokość i 50m długość. 
Projektant również twierdzi że w tej sytuacji najlepiej jest umiescic szambo z przodu budynku tak jak na załączonym obrazku oznaczone "2"

Moje pytanie brzmi czy naprawde nie da rady?

NASZA WIZJA

forum.jpg
PROJEKTANTA WIZJA
4311c540-f344-41aa-8203-4b4b07610f16.thumb.jpg.98f0f0f1e657103503455ca009edee77.jpg

Pozdrawiam,

zczymtosieje

zczymtosieje

Witam, 

Mam nietypowy problem. Otóż jesteśmy przy umieszczania oczyszczalni scieków przy naszym domu na naszej działce, wykonuje tą prace nam nasz projektant/kierownik budowy. 

Projektant twierdzi że działka ma wymiar równoległoboku i nie można zagospodarować w ten sposób abyśmy mieli oczyszczalnie ścieków z tyłu tak jak na załączonym obrazku. (oznaczony "2" zielony kwadracik)
Wymiary dzialki to 25 szerokość i 50m długość. 
Projektant również twierdzi że w tej sytuacji najlepiej jest umiescic szambo z przodu budynku tak jak na załączonym obrazku oznaczone "2"

Moje pytanie brzmi czy naprawde nie da rady?

4311c540-f344-41aa-8203-4b4b07610f16.jpg

forum.jpg

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...