Witam,
zastanawiam się nad zakupem domu, po raporcie technicznym dostałem kilka niepokojących zdjęć. Pierwsze od góry wypadająca spoina, dwa kolejne to pęknięcia. Jak myślicie czy jest się czym martwić bardzo?
Witam,
zastanawiam się nad zakupem domu, po raporcie technicznym dostałem kilka niepokojących zdjęć. Pierwsze od lewej wypadająca spoina, dwa kolejne to pęknięcia. Jak myślicie czy jest się czym martwić bardzo?
Kto przegląda
0 użytkowników
Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
Cześć z Krakowa! Jeden kolega z pracy powiedział, że ostatnio porównywał polskie kasyna internetowe, żeby wybrać odpowiednie miejsce do gry. Ja też zajrzałem i byłem mile zaskoczony, jak szczegółowo wszystko jest opisane – bonusy, wypłaty, opinie graczy. Postanowiłem spróbować szczęścia w ruletce i po kilku obrotach szczęście się do mnie uśmiechnęło — zakład się opłacił! Teraz podchodzę do tego spokojnie, bez fanatyzmu, ale miło, że istnieje miejsce, gdzie wszystko jest wygodne i po polsku.
Witajcie,
Mam problem w jednym z pomieszczeń.
Początkowo to miało być pomieszczenie typowo gospodarcze.
Została już tam po części wylana posadzka.
Mam jednak na większość podłogi uskok - jest obniżenie o ok. 8 cm.
Nie dałem pod posadzkę styropianu (myślałem "aaa... pomieszczenie gospodarcze to nie będę dawał).
Teraz chcę chociaż w jakimś niewielkim stopniu to poprawić i wykorzystać ten uskok 8 cm aby nie dolewać tam normalnie na równo betonu, a dać jakiś materiał mający też właściwości izolacyjne.
8 cm to nie jest dużo dlatego postanowiłem zadać pytanie jak najlepiej można to wykorzystać.
Na podłodze będą płytki, a pod płytkami planowałem ogrzewanie podłogowe elektryczne (kable grzejne).
Jakieś pomysły jak można zagospodarować tą grubość 8 cm?