Witam,
zastanawiam się nad zakupem domu, po raporcie technicznym dostałem kilka niepokojących zdjęć. Pierwsze od góry wypadająca spoina, dwa kolejne to pęknięcia. Jak myślicie czy jest się czym martwić bardzo?
Witam,
zastanawiam się nad zakupem domu, po raporcie technicznym dostałem kilka niepokojących zdjęć. Pierwsze od lewej wypadająca spoina, dwa kolejne to pęknięcia. Jak myślicie czy jest się czym martwić bardzo?
Kto przegląda
0 użytkowników
Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Darmowy poradnik budowlany raz w tygodniu na Twój e-mail
Komentarz dodany przez Oby...tel: Chory kraj a Ci co piszę to nie wiedzą na jakim świecie żyją. Wszystkie artkuły to tylko kary i groźby a gdzie prewencja, gdzie demokracja. Pismaki puknijcie się w głowę i nie piszcie steku bzdur.
Następnym razem proszę zamykać drzwi od kabiny prysznicowej by nie polewać wodą po drzwiach.. bo one tak właśnie wyglądają.
A poważnie: lepsze drzwi, lepsze zabezpieczenie silikonem ościeżnic. No i dbanie o normalną wilgotność.
Nagrania już niedostępne, ale te zgrzyty - jak dla mnie - to przesuwanie się po gwincie wkręta blachy w wyrobionym, za dużym otworze w tej blasze (materiału, z którego wykonane są elementy stelaża) w stosunku do średnicy wkręta...