Skocz do zawartości

Historia edycji

animus

animus

9 godzin temu, usiek napisał:

Kolejna warstwę gładzi to powinno się dopiero po całkowitym wyschnięciu tej pierwszej kłaść (na drugi dzień) czy można już po np 3 godzinach?

Szlifować 180tką?

Ja kładę mokre na mokre,  2-3 h materiał musi być związany, nie kleić się w dotyku, twardawy, czym grubiej tym dłużej trzeba czekać, dobrze się prowadzi na  mokrym długie noże, ale szlifować to trzeba w miarę suche bo zamula.

Szlifowanie zaczynam o 100-ki i kończę na 180-ce zależy jeszcze jakie papier maa żądło.

animus

animus

Kolejna warstwę gładzi to powinno się dopiero po całkowitym wyschnięciu tej pierwszej kłaść (na drugi dzień) czy można już po np 3 godzinach?

Szlifować 180tką?

Ja kładę mokre na mokre,  2-3 h materiał musi być związany, nie kleić się w dotyku, twardawy, czym grubiej tym dłużej trzeba czekać, dobrze się prowadzi na  mokrym długie noże, ale szlifować to trzeba w miarę suche bo zamula.

animus

animus

Szlifować 180tką?

Ja kładę mokre n mokre,  2-3 h materiał musi być związany, nie kleić się w dotyku, twardawy, czym grubiej tym dłużej trzeba czekać, dobrze się prowadzi na  mokrym długie noże, ale szlifować to trzeba w miarę suche bo zamula.

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...