Ok dzięki oto mi chodziło , raczej będzie ciężko z samodzielnym czyszczeniem, A te łapacze do śniegu , są potrzebne na goncie ?. i pod ewentualnym ciężarem lodu może stalowe są wytrzymalsze jeszcze pomyśle jak to będzie cenowo... dach na strychu jest dość wysoki i w murze są trzy nie duże drewniane okna z konsultacją z rodzinką postanowiliśmy w razie modernizacji dachu dołożyć 2 okna dachowe jakby kiedyś coś tam miało innego powstać niż zwykły strych może mieszkanie , tamte okna są w murze to na razie zostaną zobaczymy czy przyznają nam dotacji czy nie , mam jeszcze trzy kominy będę je chciał odbudować na nowo od poziomu podłogi na strychu te stare nie maja wkładu kominowego ,po prostu takie zwykłe z cegieł, myślę ze już firma da sobie z tym radę że to nie będzie jakiś duży problem….
Historia edycji
Ok dzięki oto mi chodziło , raczej będzie ciężko z samodzielnym czyszczeniem, dach na strychu jest dość wysoki i w murze są trzy nie duże drewniane okna z konsultacją z rodzinką postanowiliśmy w razie modernizacji dachu dołożyć 2 okna dachowe jakby kiedyś coś tam miało innego powstać niż zwykły strych może mieszkanie , tamte okna są w murze to na razie zostaną zobaczymy czy przyznają nam dotacji czy nie , mam jeszcze trzy kominy będę je chciał odbudować na nowo od poziomu podłogi na strychu te stare nie maja wkładu kominowego ,po prostu takie zwykłe z cegieł, myślę ze już firma da sobie z tym radę że to nie będzie jakiś duży problem….
-
Kto przegląda 0 użytkowników
- Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.