Skocz do zawartości

Historia edycji

pigwax

pigwax

Ok dzięki oto mi chodziło , raczej  będzie ciężko z samodzielnym czyszczeniem, A te łapacze do śniegu , są potrzebne na goncie ?. i pod ewentualnym ciężarem lodu może stalowe są  wytrzymalsze jeszcze pomyśle  jak to będzie cenowo...  dach na strychu jest dość wysoki i w murze są trzy nie duże  drewniane okna z konsultacją z rodzinką postanowiliśmy w razie modernizacji dachu dołożyć 2 okna dachowe jakby kiedyś coś tam miało innego powstać niż zwykły strych może mieszkanie , tamte okna są w murze to na razie zostaną zobaczymy  czy przyznają nam dotacji czy nie , mam jeszcze trzy kominy będę je chciał odbudować na nowo od poziomu podłogi na strychu te stare nie maja wkładu kominowego ,po prostu takie zwykłe z cegieł, myślę ze  już firma da sobie z tym radę że to nie będzie jakiś duży problem….

pigwax

pigwax

Ok dzięki oto mi chodziło , raczej  będzie ciężko z samodzielnym czyszczeniem,  dach na strychu jest dość wysoki i w murze są trzy nie duże  drewniane okna z konsultacją z rodzinką postanowiliśmy w razie modernizacji dachu dołożyć 2 okna dachowe jakby kiedyś coś tam miało innego powstać niż zwykły strych może mieszkanie , tamte okna są w murze to na razie zostaną zobaczymy  czy przyznają nam dotacji czy nie , mam jeszcze trzy kominy będę je chciał odbudować na nowo od poziomu podłogi na strychu te stare nie maja wkładu kominowego ,po prostu takie zwykłe z cegieł, myślę ze  już firma da sobie z tym radę że to nie będzie jakiś duży problem….

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...