Skocz do zawartości

Historia edycji

Staszk

Staszk

Dzięki wszystkim,do bajbagi - konserwator nie narzucił metody i materiału,nie zgodził się na ocieplenie od zewnątrz- brałem pod uwagę różne rozwiązania i pod rozwagę wziąlem te dwa z pierwszego postu,ale oczywiście wiem o innych możliwóściach,koledzy na Muratorze polecają 5cm tynku perlitobetonowego,multipor też jest możliwy,mam nadzieję,że moje odwołanie odniesie skutek,dom leży poza strefą rewitalizacji miasta i nie jest to renesansowa kamienica ale niewielki dom rzemieślnika (przyklad XIX wiecznego domu rzemieślniczego)Orle to to koło Wejherowa?

Staszk

Staszk

Dzięki wszystkim,do bajbagi - konserwator nie narzucił metody i materiału,nie zgodził się na ocieplenie od zewnątrz- brałem pod uwagę różne rozwiązania i pod rozwagę wziąlem te dwa z pierwszego postu,ale oczywiście wiem o innych możliwóściach,koledzy na Muratorze polecają 5cm tynku perlitobetonowego,multipor też jest możliwy,mam nadzieję,że moje odwołanie odniesie skutek,dom leży poza strefą rewitalizacji miasta i nie jest to renesansowa kamienica ale niewielki dom rzemieślnika (przyklad XIX wiecznego domu rzemieślniczego)

• Kto przegląda   0 użytkowników

• Brak zalogowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Utwórz nowe...